Livet

En sommar fylld av utflykter

Man kan ju nästan tro att jag slutat blogga. Det har jag inte! Jag har bara en alldeles ljuvlig semester borta från datorn. Vi gör inga stora utsvävningar denna semester, är mest hemma och åker på dagsutflykter.En riktigt kul sak som hänt var att min fina bloggvän Maria med bloggen Made by Mary, och hennes fantastiske fästman varit och hälsat på i dagarna tre. Vi babblade, åkte på utflykter och loppisjakt, och så skrattade vi så mycket i dagarna tre att jag var helt utmattad och somnade som en stock efter att de åkt tillbaka till Stockholm igen.

Det är otroligt vad bloggen fått mig att lära känna många nya fantastiska människor som jag troligtvis aldrig hade träffat annars. Hoppas att ni också har en härlig sommar!

Mary framför det gamla anrika slottet.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emschen 30 juli, 2014 at 13:27

  Läckö är vackert och Maria likaså!

 • Reply C'est la vie - Avec Moi 30 juli, 2014 at 14:04

  Åh, ljuva Läckö 😉 Händer att jag åker dit på sommaren och käkar fisk på Spikens Fiskeläge 😉

 • Reply Hemma på Ekbacken 3 augusti, 2014 at 06:14

  Låter som du har den bästa sommaren. Likaså här. Läckö låter fint, det ska jag kolla upp. Kram Linda

 • Reply Creandophoto 4 augusti, 2014 at 16:06

  Läckö slott var verkligen jättefint! Vi var där också för någon vecka sedan. Tyvärr fick vi inte gå in eftersom vi hade Myggan med oss. Typiskt! Och hon är ju nästan inte en hund ens, naken som hon är 😉

 • Reply maria at inredningsvis 26 augusti, 2014 at 12:25

  Vilka HÄRLIGA bilder 🙂 får mig att sakna sommaren, hösten kom chockartat fort här i Göteborg 🙁 och Läckö besökte vi varje sommar när jag va barn.

  Ny post ute…Heta höstnyheter från Hm Home 🙂

  Ha en kanonvecka

  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.