lantliv

En sommar långt från datorn

Ibland behöver jag hålla mig ifrån datorn; släppa allt och bara fladdra runt, lukta på blommorna och njuta av trädgårdens godsaker. Att få lite distans från alla dagar som jag stirrar in i skärmen är nödvändigt. Jag älskar min dator, den gör min livsstil möjlig. En livsstil där jag kan driva mitt företag hemifrån, slippa långa pendlingar, och istället vara nära mina grönsaksodlingar och katterna varje dag. Men ibland gör all tid framför datorn mig väldigt, väldigt trött. Ledigheten som varit, till och från, under sommaren har gjort gott och nu börjar jag känna mig redo för en höst på kontoret igen.

 

smultron blommor

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Thean 10 augusti, 2015 at 18:26

    Låter underbart<3 både att kunna arbeta hemifrån och slippa pendla och vara hemma med katter och grönsaker. Men även att du kan släppa allt med dator ibland och bara vara <3

  • Reply Thean 10 augusti, 2015 at 18:27

    Låter underbart<3 både att kunna arbeta hemifrån och slippa pendla och vara hemma med katter och grönsaker. Men även att du kan släppa allt med dator ibland och bara vara <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.