minimalism

En toarulle som underlättar

Det finns såna där små enkla knep – så kallade life hacks –  som gör livet lite, lite enklare. ett sådant knep är om man har presentpapper liggandes, eller ståendes. De rullar upp sig, blir naggade i kanterna och det är såklart irriterande – visserligen ett riktigt i-landsproblem men likväl irriterande.

Ordning och reda-bloggen Keep it Smpl tipsade om att man kan ta en toarulle som man klipper upp och sätter runt. Enklare kan det väl knappast bli. Så det gjorde jag med mina egna och nu är ordningen återställd.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emschen 2 oktober, 2015 at 05:58

  Det här tipset har jag hört förr men jag kommer inte ihåg det. Denna gången ska jag komma ihåg det.
  Tack

 • Reply Pia 2 oktober, 2015 at 07:35

  Säger som TV-reklamen: Smart 🙂

 • Reply { Rania Maria Photography } 2 oktober, 2015 at 08:56

  Men hej hopp vad smart! Tack 😀

 • Reply M-B Strandberg 3 oktober, 2015 at 16:17

  Det tipset behövde jag, tack.

 • Reply Jennifer 6 oktober, 2015 at 10:29

  kanonbra! Jag brukar även spara mina rullar från hushållspappret – de sätter jag ner i stövlar som då håller sig raka – eller rullar dukar/löpare osv på 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.