Livet

En tur till Belgien

Det är inte ofta jag är ute och reser men förra veckan hände det. Då var jag i Belgien och den vackra staden Gent eftersom jag har en vän som kommer därifrån. Jag blev förälskad direkt. Byggnaderna var så vackra att jag häpnade om och om igen. De belgiska våfflorna var utmärkta och chokladen var god. Second hand-affärer med massor av fina klänningar fanns det gott om – jag köpte sju. Utbudet av vegetarisk mat var enormt och människorna var trevliga. Och jag kommer definitivt att återvända.

Kameran lämnade jag hemma, men några bilder till Instagram med telefonen blev det.

 

På stationen i väntan på tåget.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Majas bekännelser 18 maj, 2015 at 08:39

  Hej!
  Jag har verkligen aldrig hört någon som varit i Gent. Och nu undrar jag varför! Det låter ju som en jättemysig stad med alla kriterier som behövs! Och vilket plus med den vegetariska maten! Härligt att kunna köpa så många klänningar! Våren är här!! (Fast du kanske är en sån som alltid har klänningar förstås! :-))
  Jag har lite grann snöat in på Italien, men känner nu att Belgien kanske vore nåt! Tänkt på att frilansa med resereportage? 🙂
  Ha en fin vecka, kram Maja!

  • Reply hildashem.se 19 maj, 2015 at 08:50

   Ja, jag undrar faktiskt också varför. Jag kan verkligen rekommendera det.
   Klänningar för mig är det vanligaste, om jag råkar ha byxor på mig en dag så får jag kommentarer eftersom det är en ovanlig syn. 🙂
   Tanken kring resereportage har slagit mig, men än så länge ligger det bara som ett litet frö. Tack för påminnelsen om det. 🙂
   Ha en härlig tisdag!
   Kram Sofia

 • Reply Annette - MyRoseValley 19 maj, 2015 at 04:45

  Härlig bild. Du ser ut som en fullfjättrad Pippi Långstrump med energi, glädje och extra allt mitt i hoppet! 🙂
  Xxx
  Annette

 • Reply Elle 19 maj, 2015 at 05:14

  Du ser ju verkligen ut att ha haft kul i Belgien. Gent verkar vara en fin stad och jag sitter här och funderar på varför jag – som egentligen bor väldigt nära – inte har varit i Belgien sedan jag var barn?
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Elle

  • Reply hildashem.se 19 maj, 2015 at 08:53

   Ja, det var fint. Eftersom du inte har så långt kan jag verkligen rekommendera det. 🙂
   Ha en härlig vecka du också!
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.