lantliv

En visualiserad Svan

Och så äntligen kom årets första snö till oss. Inte är det mycket att skryta över, men det tunna vita lagret räcker för att skrämma bort det där kompakta mörkret som annars lägger sig över nejden när det inte är snö. Jag älskar verkligen snö och hoppas på mycket mer framöver. Att skotta är ett kärt besvär som jag gärna gör. Det är ju gratis motion för tusan.

Nu håller jag tummarna för mer snö, så att jag får ställa mig på mina längdskidor för fjärde gången i mitt vuxna liv. Den tredje gången, som var för en dryg månad sedan gick så attans bra och jag kände mig som självaste Gunde Svan där jag ”flög” fram i spåren med musik i öronen. Och även om alla utomstående runtomkring i spåren inte uppfattade mig på samma sätt – utan mer som Bambi – så är det min känsla som jag väljer att gå på. För jag har hört att det där med att visualisera sig en målbild är viktigt. Jajjemän!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Yvonne 13 januari, 2014 at 16:47

  Hihi, jag kan riktigt se mig "din" bild framför dig där du flyger fram i spåren. Jag hoppas också på mer snö här och skottar mer än gärna 🙂
  Kramar Yvonne

 • Reply Queen of Kammebornia 14 januari, 2014 at 10:09

  Jajamensan! Jag hejar på dig! Och det bästa med snön är ju att det blir lite ljusare 🙂 Kram!

  • Reply hildashem.se 15 januari, 2014 at 07:30

   Ja, den reflekterar ljuset så fint. Jag gillar snö! 🙂
   Kram till dig!

 • Reply cafenoHut 14 januari, 2014 at 12:20

  The weather is still like autumn. No rain, no snow… I would like to see like these views.
  Loves…

 • Reply Anonym 14 januari, 2014 at 17:49

  Hej!

  Blir så inspirerad av din inredning. Skulle bli tacksam om du kan svara angående din tapet i hallen Andrea från Sandberg. Är det den beigerandiga eller grårandiga? Är du annars nöjd med den? MVH Mikaela

  • Reply hildashem.se 15 januari, 2014 at 07:28

   Hej Mikaela!
   Det är den grå-randiga vi har. Jodå, jag är ganska nöjd med den … men om jag hade valt idag så hade jag inte valt den. Då hade jag velat ha något mer med färg istället. Men det beror ju helt på vad du är ute efter. Den är av god kvalitet i alla fall 🙂

 • Reply CreandoPhoto 15 januari, 2014 at 00:51

  Hm, jag vet inte hur det blev för dig…men här är det rent och grått igen. Eller rent? Snarare smutsigt… Trist, för jag hade så gärna haft lite snö ett tag. Även om jag inte dödsföraktande ger mig ut på längdskidor som du 🙂

  • Reply hildashem.se 15 januari, 2014 at 07:29

   Åh, nej vad trist! Här fick vi faktiskt lite mer snö som jag krampaktigt håller kvar vid. Jag hoppas verkligen att den stannar kvar 🙂

 • Reply Kia 16 januari, 2014 at 21:18

  Vad härligt!! 🙂 Äh strunt i vad de andra tyckte, huvudsaken du var nöjd med din prestation! Man måste ju börja nånstans.

  Kram Kia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.