Alla recept, godsaker

Enkelt påskgodis

 

Snart är det påsk och många är vi som gillar att pyssla, baka och fixa kring detta. Idag publicerar vi i The creative collective påskpyssel på temat godis, i våra bloggar. Dessvärre har tiden liksom bara rusat ifrån mig så jag återanvänder därför ett enkelt godis-påsk-pyssel som jag gjorde för tre år sedan; små naggande goda fågelnästen. Enkla att göra är de också. Vilket är en fördel om man har ont om tid men ändå vill göra påskgodis.

Snabbt påskgodis

Salta pinnar
God choklad
Fågelägg av choklad i olika färger

Gör så här:
Smält chokladen, bryt sönder de salta pinnarna i kortare bitar och lägg i dem i chokladen och rör runt försiktigt med en gaffel. Plocka upp de chokladdoppade pinnarna och lägg dem i små högar formade som fågelbon på bakplåtspapper. Lägg genast på fågeläggen och låt stelna. Klart!

Vill du vara med och inspirera andra? Lägg upp dina egna godisbilder på Instagram den idag, 31 mars, märk bilden ‪#‎tccspåsk‬ och låt andra se vad du kan hitta på.

Mina fantastiska kollegor i The Creatice Collective är: Craft & CreativityPastill, Hemma med Helena, Willowday  Mormors glamourPysselbolagetLina by the bayMini Piccolini och Made by Mary.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mina @ Mini Piccolini 31 mars, 2015 at 07:02

  Vilka fina små fågelnästen! Måste bli väldigt goda också med salta pinnar… Detta ska vi testa!

 • Reply Camilla 33 år och 10 barnsmamma 31 mars, 2015 at 08:01

  Ser gott ut,man kanske skulle testa 😀
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.