lantliv

Ett samlande som skapar lycka

höstglöd

 

Efter två veckor under en grå filt kom äntligen solen. Och som den kom. Med besked. Bedövande vackra och glödande soluppgångar och solnedgångar, som det kan bli om hösten. Och jag får aldrig nog av dem. Även om jag inte längre samlar på saker, så samlar jag på just solens uppvaknande och insomnande varje dag. Två om dagen kan jag fånga med lite tur, det kan bli många under en livstid. Och jag gillar att sikta högt, så jag siktar på en stor samling. En riktigt, riktigt stor.

hostglod-katt
Jag önskar dig en underbar söndag!

//Sofia ♥

 

(Foto: Mattias Brolin)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria Björkman 30 oktober, 2016 at 22:28

  Vilken fin tanke – att samla på soluppgångar och solnedgångar!

 • Reply Wilda 31 oktober, 2016 at 10:08

  Åh, blir så berörd av detta! Den första bilden gör mig helt harmonisk. Som en dröm! Jag samlar också, har samlat solnedgångar hela sommaren och det går inte att sluta. Så mycket energi att ta vara på i solens konstverk.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 31 oktober, 2016 at 14:33

   Vad fint att höra. Tack Wilda! Håller med dig, det går inte att sluta, jag blir hypnotiserad av dem på något vis. De ger massor med energi.
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.