odling

Ett växthus att bo i

bygga växthus

Så här års känns det som om vi knappt behöver ett hus att bo i. Vi kan bo i växthuset. Så gott som varje kvällsmål och helgfrukost äter vi där, när vi ätit så pysslar jag om växterna, och när jag gjort det så läger jag mig på pinnsoffan och läser tidningen. Sämre kan man ha det!

Nu börjar växtligheten dessutom att ge skörd. De första gurkorna är skördade och om någon vecka kan vi ha tomatfestival när alla tomater börjar mogna. Samtidigt! Kryddor, physalis, paprika och chili växer också så att det knakar. Alla timmar jag lagt på att jobba med både växthus och med att driva upp plantor från små frön betalar sig snart. Och det är den bästa lönen man kan få!

 

 

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Frida 9 juli, 2014 at 06:13

  Åh vad härligt det låter! Nästa sommar, då kommer jag också kunna njuta av egenodlade grönsaker, och vem vet, kanske hinner jag bygga ett växthus med till dess 🙂

 • Reply bara anna 9 juli, 2014 at 06:21

  Oh så mysigt! Vi planerar med ett växthus…
  Ha en skön dag!

 • Reply Den där Victoria 9 juli, 2014 at 07:53

  Vilket underbart uterum/växthus att hänga i, ljuvligt…

  Kram Victoria

 • Reply Jennica... 9 juli, 2014 at 09:52

  Alltså, det är verkligen så himla fint att man smäller av! 🙂
  Kram Jennica

 • Reply Emschen 9 juli, 2014 at 09:59

  Jag måste erkänna en hemsk känsla, jag är så avundsjuk att jag nästan har samma gröna färg som min bikini. Jag vill också ha ett växthus! Fast jag är kanske inte avundsjuk utan mer fullständigt inspirerad av dig.
  Njut! Kram

 • Reply Hemmafrun 9 juli, 2014 at 11:05

  Vilken inspiration! 🙂

 • Reply Elle 9 juli, 2014 at 20:52

  Vilken dröm…

 • Reply Lotta 9 juli, 2014 at 23:30

  Vilka fina bilder, vilket härligt rum (uterum/växthus).
  Lön för mödan är att se hur det växer, att man lyckats – grädden på mosen är allt man skördar!!

  Tack för all inspiration!
  //Lotta

 • Reply Anna Henricson 11 juli, 2014 at 11:50

  Underbart växthus! Drömmer om ett eget. Vackert med både trä och sten på marken.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.