klänningar, Livet

Fler maskerader åt folket!

De roligaste festerna är ofta de där man får klä ut sig, tycker jag. När jag var student var det maskerader var och varannan vecka. Det var verkligen roligt och jag kan sakna det ibland. Det är så sällan som det är tema på fester som vi är bjudna på nuförtiden. Men så i helgen så ska vi äntligen få gå på temafest. Det är en födelsedags-/inflyttningsfest som ska hållas i en ladugård med temat sommarfina drängar och pigor. Halva nöjet inför sådana fester är att få leta efter passande kläder och accessoarer. Nu har vi fått tag på passande kläder och vår köksduk får agera huckle imorgon – det hade jag inte en tanke på när jag köpte den. Vilket tema tycker du är det roligaste på fester?

 

Som huckle om huvudet tar jag vår köksduk som passar perfekt.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Johanna Stålros 1 juli, 2011 at 07:46

  Ja det är så fint att titta på, men jag är inte helt bekväm i det själv, det beror ju lite på….I morgon ska jag på 50-tals bröllop. jag har fortfarande inte hittat någon klänning. Kram Johanna

 • Reply Finurliga Fröken 1 juli, 2011 at 08:26

  Gud va roligt det låter! Vi har faktiskt maskerad en gång varje år hos en kompis på landet. Början av september brukar det vara och vi har långbord i ladan. Kram

 • Reply a piece of happiness 1 juli, 2011 at 08:43

  Nudist tema kanske, för då skulle man slippa leta kläder 😉

  HA HA nej jag skojade bara. 70-tal skulle jag tycka vore rätt kul. Lite hippieaktigt med långa kjolar och band.

 • Reply Fru Vallmo 1 juli, 2011 at 08:46

  Åh så kul med fest där man får klä ut sig. Här i byn tycker man verkligen om att fira sina "runda år" med roliga fest, sista gången var det en Harry Potter-fest, jubilat fyllde 60! och är stor förälskat i Harry och Co. Så på festen fanns det massor med häxor, Dumbledors … det var så kul!

  Men erat tema låter ju fantastisk romantiskt! Och klädern passar underbar till en piga!
  Ha det så kul imorgon!
  Kram

 • Reply Emilia 1 juli, 2011 at 09:01

  Åh vad roligt 🙂 en bild på den somriga pigan önskas sen!
  Kramar

 • Reply fianathome 1 juli, 2011 at 10:31

  Jag skulle vilja klä ut mig till en slottsfru med en massa krås och långklänningar, så ja..kungligt 🙂 Allt som egentligen inte är vardag är ju roligt. Hoppas ni får kungligt roligt fastän det är pigor och drängar ;)))
  //Fia

 • Reply Madeleine Berglund 1 juli, 2011 at 10:40

  ÅÅåå vad kul!! Jag vill se bild på dig som tjusig piga. 🙂

  Jag var en gräddbakelse en gång med en virkad duk på skallen som skulle föreställa spritsad grädde, hihihi 😉

  Kram Madeleine

 • Reply Saras Qvintessentials 1 juli, 2011 at 11:11

  Jag ÄLSKAR maskerader, och fick ju äntligen bjuda till en på min examensfest – blev riktigt lyckat med Underlandettema! Hoppas det blir en rolig fest i ladan då!

 • Reply emilia 1 juli, 2011 at 13:54

  åh tusen tack! och den bästa fredagen önskar jag dig för din blogg är så himla inspirerande :)!

 • Reply Villa Carl Larsson 1 juli, 2011 at 15:14

  Jag var på en fest med cowboy tema för inte så många år sen och det var riktigt roligt. Jag skrattade så jag kiknade den kvällen. Underbart! Visst är det roligt med fester man kan klä ut sig på. Det hör ju inte till vanligheterna.

  Du kan ju kika in på min blogg nu och se om du har nåt att "hämta" där.

  Kram och trevlig helg /Josefin

 • Reply meas vardag 1 juli, 2011 at 21:07

  Jag har inte varit på maskeradfest på superlänge. Jag serverade på en fest en gång och då va vi som serverade utklädda i gamla fina kläder. Jag hade en lång kjol och kråsblus mm. Det va rätt fint och lite kul faktiskt.

 • Reply BBQ VILLAGE 1 juli, 2011 at 21:22

  Vad kul med maskerad, det gillar jag också. Hippie, typ 70-tals tema skulle jag gilla eller kanske riktigt gammalt tema 1800-tal, så jag får ha en sån där lång tung klänning med snörat liv och tjocka korkskruvar i håret.. ha ha. Ha det så jätteskoj på festen lilla pigan 😉

  Kram F

 • Reply A House With A View 1 juli, 2011 at 22:12

  Åhh sofia vad du kommer att bli söt i det där, lova att du tar ett kort så vi bloggisar får se!!! Vilken jätterolig fest du ska på!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 • Reply Elinas inspiration 2 juli, 2011 at 05:35

  Jag håller med dig. Visst är det kul med temafester men det är alltför sällan nu för tiden. Maskerader är ju egentligen fantastiskt roligt. Hoppas ni får en trevlig fest. Måste berätta att jag nu bakat dina cupcakes. De blev mycket populära och resultatet finns på min blogg och jag refererar självklart till din blogg där jag hittade receptet.

  Ha d finfint!

  Kram Ann-Sofie

 • Reply Vita rosor och förgätmigej 2 juli, 2011 at 08:26

  Grattis! Du har vunnit min tävling om en hissgardin. Mejla mig din adress så skickar jag iväg den i slutet på nästa vecka.

  Kraaaam goaste Sofia!

  / Anna

 • Reply my white mess 2 juli, 2011 at 10:07

  Vilket mysigt tema!! Du kommer bli så fin.
  Ha en fin helg!
  Kram Malin

 • Reply millandante 2 juli, 2011 at 11:16

  Håller med dig, det är roligt men allt för sällan! Så fint tema som passar ihop med miljön!

  Föll pladask för dina muggar från Pip… så ljuvliga, liksom dina bilder på dem!!

  Kram:)

 • Reply Sofia 2 juli, 2011 at 12:23

  Vad kul med både fest och fina fynd ha en underbar dag kramar Sofia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.