odling

Fler som längtar efter odling

Nu är det snart dags att börja så fröer inomhus så att man är väl förberedd när våren kommer. Fönsterbänkarna brukar vara fyllda här hemma på vårkanten med förkultiverade plantor av alla de slag. Katten Sonja tittar nyfiket på mina odlingar som jag gjorde förra året. Har du planerat vad du ska så i år?

Här skiner solen och jag önskar er alla en härlig tisdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply FaB Keramik 15 februari, 2011 at 11:26

  Skiner solen? Lyllosar.
  Jag har planerat att jag ska köpa färdiga plantor och plantera dom i pallkragar, latmaskigt va?
  Kram F

 • Reply the shed 15 februari, 2011 at 11:36

  Jag klarar inte av att så ett frö, så jag får följa dina istället..köper helst färdigt.
  Solen skiner allt utanför jobbfönstret och jag ska ut en liten sväng alldeles strax..

  Kram Tina

 • Reply Hemtrevligt hos Johanna 15 februari, 2011 at 11:41

  Hihi, fin bild! Jag har inte planerat något än, men det blir nog några kryddor i köksfönstret. Längtar tills jag bor i hus och har trädgård…

  Tack! Jag är ganska liten så kan ha det mesta i klädväg. Stora kläder med ett skärp i midjan. 🙂 Men det är klart det är ju inte samma sak som att gå till en vanlig klädbutik som har samma plagg i flera storlekar. Så man får ha lite tur att det passar. 🙂

  Ha en fin dag,
  Johanna

 • Reply Jenny 15 februari, 2011 at 12:07

  Hej Sofia!
  Vilken sötnos hon är Sonja!

  Jag har inte planterat nått iår..ska snart ta upp mina Mårbackor från källaren där de varit under vintern och se om det är något kvar av dem:)

  Önskar dig en fortsatt bra dag i solen!

  Kraam Jenny

 • Reply Camilla 15 februari, 2011 at 12:17

  Hehe.. söt bild 🙂 Jag har ännu inte sått något än. Sår nog det mesta på friland. Men jag funderar dock på vad jag ska så i år.. Lite mer grönsaker än vanligt blir det nog. Sen funderar jag på att prova odla fram en gojibärsbuske.. tyckte det lät lite intressant 🙂

 • Reply Min lya och jag 15 februari, 2011 at 12:52

  Vilken fin blogg du har….nu ska jag kika vidare. Å hit återkommer jag garanterat 🙂

  Ha en bra tisdag!!

 • Reply Mari 15 februari, 2011 at 13:48

  Så söt hon är den där Sonja! 🙂
  Jag älskar katter och de är ju alltid så nyfikna och vill vara med överallt.

  Här blir det ingen så avancerad odling.

  KRAMAR Mari

 • Reply Ljusa vardag 15 februari, 2011 at 14:06

  Jadu, min mor var just här hemma och frågade om jag ville ha något sått i år. Hon sköter det där åt mig tror jag. Jag beställde lite tagetes som jag kan sätta under rosorna (det kommer inte några löss dit då). Ett riktigt bra tips till de som har rosor ute. Ha en fin dag!

 • Reply Madeleine Berglund 15 februari, 2011 at 14:12

  Nej, jag har inte börjat så än, men jag har däremot skrivit en lång lista med fröer som jag sparat från förra året, fröer jag ska köpa och plantor jag ska gräva och dela på från mammas trädgård. Hihi.

  Men snart åker de första fröerna i jorden – var så säker. 😉

  kram Madde

 • Reply I mina gömmor 15 februari, 2011 at 14:27

  I år ska vi gå loss i växthuset som vi byggde förra året. Örtväxter, blommor och en vindruvsranka. Planen är att den ska växa så den hänger intill soffan i växthuset så att man kan sitta ned och plocka vindruvor. Allt odlat i krukor.
  Kram Malin

 • Reply Madonnaliljan21 15 februari, 2011 at 16:03

  Hej!

  Vad härligt det ser ut! Och vilken go katt du har 🙂

  Ha det fint!

  Kram Jenny

 • Reply Bruno och Mig 15 februari, 2011 at 16:21

  Vilken söt kissekatt!

  Här hemma är det sambon som sår och planterar. Varje år har vi ambitioner om ett grönsakslad. Det blir lite si och så varje år, men vi lär oss, sakta men säkert.

  Ha en skön kväll

  L

 • Reply Cajsas Faster 15 februari, 2011 at 17:50

  Hej,, härligt med vårkänsla och fröer och små skott. Jag är också sugen… ska köpa hem lite jord så jag kan börja när andan faller på!

  Du skriver om att ta bort ordverifieringen, hur gör man det? Måste kolla.. tycker ockå det tar onödig tid och man glömmer det lätt. Ska prova annars får du förklara hur man gör:)

  Ha det fint! Marie

 • Reply Kia 15 februari, 2011 at 17:56

  Tomater, gurka, sallad och så var det något mer jag beställde ur M´s frökatalog. Vi ska även köpa jordgubbsplantor, det har vi sagt i 5 år nu men i år SKA vi!

  Kram Kia

 • Reply Vintage House 15 februari, 2011 at 18:14

  Hej
  Jag är inte så mycket för att så det blir inga här:)
  men skulle vilja kanske någon dag i framtiden.
  ha en skön skön dag
  kram
  sandra

 • Reply Fröken Fräken 15 februari, 2011 at 20:13

  Det var sannerligen ett visst "Jag vill haaaaa!" i den blicken. Här har jag planerat att inte så mycket alls, efter tidigare vårar när jag sått hur mycket som helst och sedan kommit på att jag bara har en balkong…

 • Reply A Cup Of Emilia 15 februari, 2011 at 20:45

  Ja gör det. Kärlek kan man inte få för mycket av 🙂 Jag har faktiskt inte bestämt vad jag ska så än 🙂 Men det börjar att närma sig så jag får nog snart göra det 🙂 Kramar från Emilia

 • Reply Huset vid ån 15 februari, 2011 at 22:52

  Vilken sötnos hon är Lilla Sonja!
  Hon ser ut att trivas där…
  Här blir det dåligt med odlingar inomhus….

  Hoppas att du hade en fin Alla Hjärtans dag!
  Kraam Therese

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.