odling

Flickan med guldkaret

Just nu är det salladstider. Den växer så det knakar trots att vi äter mycket så händer det inte mycket på skörden. Likt ”Pojken med guldbyxorna” som hade oändligt med sedlar i sina fickor så är jag ”Flickan med guldkaret” som har oändligt med sallad i vårt träkar.

Vill du göra egna trädgårdsskyltar? Kolla här!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Elinas inspiration 22 juli, 2011 at 10:01

  Visst är det underbart och vilken fin sallad ni har. Gjorde också ett inlägg om just detta igår, hur mycket det växer just nu och så härligt det är med allt som man kan skörda. Just nu är det explosion i vår squash-odling 🙂

  Ha en bra dag och trevlig helg!
  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Tina på Balkongen 22 juli, 2011 at 10:19

  Jag gillar dina odlingskärl, så mysigt med trä. Roligt att din sallat har exploderat. Det kan aldrig bli för mycket av saftiga gröna blad.

 • Reply Hanna 22 juli, 2011 at 13:55

  Så fint och så roligt när man får rikligt av sina odlingar.Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

 • Reply Stina 22 juli, 2011 at 15:00

  Så härligt med egen sallad! Det där skulle ju jag kunna odla på balkongen. Det får det bli nästa år 🙂
  KRAM Stina

 • Reply MaddeSign 22 juli, 2011 at 19:10

  Fina planteringar!

  Missade sallad i år… Nästa år ska jag ha lite mera paprika, kryddor och så just sallad!

  Kramiz Madde

 • Reply Nelya 22 juli, 2011 at 19:46

  Det är härligt med grönsaker i köksträdgården och vilken fin sallad du har. Gillar skarp de söta skyltarna som du har gjort.
  Kram
  Nelya

 • Reply Sofia 22 juli, 2011 at 19:52

  Mums med sallad : ) så fina skyltar : ) kram Sofia

 • Reply kristina - ingen vanlig dag 22 juli, 2011 at 20:11

  Samma här – det svämmar över. Häromdagen klippe jag ner örter och fryste ner och tänkte att det är så synd att man inte kan göra detsamma med salladen. Jag försöker dock att ge bort så mycket jag kan och det uppskattas av de som inte har egen.
  kram.

 • Reply Kia 22 juli, 2011 at 20:18

  Just det, jag skulle ju plantera sallad! Har ju köpt blomlådor och allt till det. Bra att du påminde mig. Få se om jag kommer ihåg det imorgon.
  Kram Kia

 • Reply Susanne 22 juli, 2011 at 22:14

  Så fint din sallad växer och kul att du får ha kvar den…..här slås jag med rådjuren om vem som äter mest ;)) Men jag ska nog så lite mera i morgon!!
  kram susanne

 • Reply Vårt röda hus 23 juli, 2011 at 06:12

  Åh vad jag är avundsjuk! I år har vi ingen sallad eller andra grönsaker (förutom det växthusodlade då) för vårt gamla grönsaksland ska "byggas" om. Men jag ångrar att jag inte gjort som du… lådor och kar har jag ju…

  Hoppas du får en fin lördag trots allt det fruktansvärda som hänt i Norge!
  Kram Eva-Mari

 • Reply Ullis 23 juli, 2011 at 06:56

  Så fint den växer i det lilla karet! Lyx med egna grödor!
  Ha en skön dag!

 • Reply Helena Lyth 23 juli, 2011 at 06:58

  Vår semester är i år på rundresa hos svärfar på Gotland och sen svärmor i Skåne. Jag kände starkt att min två-åring skulle få se något växa denna sommar, speciellt då vi bor i lägenhet mitt i stan. Så vi har planterat krasse på båda ställena. Oj vad han har tyckt det var kul att varje morgon se hur det har växt under natten. Längtar efter balkongen som ska byggas i höst…

 • Reply Gourmetmorsan Madeléne 23 juli, 2011 at 12:16

  Hamnade helt plötsligt här, på din blogg! Åh vilken blogg du har, helt underbar! Kommer absolut kika in igen! Kram Gourmetmorsan

 • Reply Dorro 23 juli, 2011 at 19:04

  Så fin blogg du har!

  Det är samma med min sallad. Jag hinner aldrig äta upp den . Inte i år heller. Förra året fick jag ge bort massor.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.