Nu börjar den härliga tiden som jag väntat på ända sedan förra hösten. Skördetiden. Redan nu kan jag skörda en del godsaker i landen såsom lök från höstens sådd, persilja, rädisor, basilika, sallad, gräslök och alldeles snart finns det potatis, rödbetor och några jordgubbar att äta med andakt. Att planera våra måltider utifrån vad som finns skördeklart är en lyxig ynnest. Än så länge är det inga mängder. Men snart är tillgången på egna grönsaker flödande. I år försöker jag att så frön några frön av varje sort, i omgångar så att det hela tiden ska finnas tillgång till en variation i landen. Det här med att odla sin egen mat är verkligen roligt.
//Sofia ♥
5 Comments
Dear Sofia,
oh yes, if you can start harvesting, that's happyness!
Sunny days and all the best for you
Elisabeth
Thank you so much Elisabeth! 🙂
Visst är det underbart! Jag länkade till dig idag 🙂 Kram!
Och så klart köpte jag tidningen i helgen – fina du!
Åh, fina du! Tack! 🙂
Kram
Härligt att få skörda sin egen mat. jag har tänkt på att det smakar så mycket mer och bättre. Kram Ingela