inredning

Från ett övergivet rum till en klädkammare

När vi flyttade in i vårt hus fanns det förhållandevis få garderober, men vi hade däremot ett rum för mycket. Därför förvandlade vi helt enkelt det rummet till en garderob. Plötsligt kunde jag enkelt se vad som fanns i garderoben och upptäckte nya plagg som jag hade glömt bort att jag hade eftersom de tidigare legat längst in i någon vrå. Översikten blev total och det kändes som om jag fick massor av ”nya” kläder.

Sådär gör jag förresten ibland när jag har kläder jag inte använder så lägger jag ner dem i en kasse i källaren och efter ett år eller så så plockar jag fram dem igen och eftersom minnet på mig är kortare än ett 3-dagars skäggstrå så upplever jag att jag fått helt nya kläder. Det är ett klimatsmart sätt att lura sig själv och slippa att köpa något nytt på second hand. Det som jag fortfarande inte vill ha när jag packar upp det efter ett år det skänker jag vidare.

walk in closet kladkammare

klanningar retro

Jag önskar dig en trevlig helg!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply pia 19 oktober, 2015 at 08:58

  Vilka härliga karameller :-). Det står på min att-göra-lista för vintern: sy flera klänningar i färgglada tyger 🙂 /pia

  • Reply Sofia Brolin - Hildas hem 19 oktober, 2015 at 14:27

   Ja, det tycker jag absolut att du ska göra! Färgglada klänningar är som lyckopiller! 🙂

 • Reply marlene 7 november, 2016 at 15:53

  Hej

  Var har du köpt garderobssystemet med stång för galgar och byxhängare ? Det är precis ngt sånt jag letar efter

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 7 november, 2016 at 16:28

   De är inköpta på IKEA, där finns mycket bra garderobsinredning att välja på. Lycka till! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.