inspiration

Fredagen måste firas

choklad muffins

 

Fredagar är något alldeles speciellt. Jag vill gärna ha något gott (det vill jag i och för sig alltid ha men fredagar är speciellt) att smaska på under kvällen. Jag försöker komma ifrån godiset så mycket jag kan och istället sikta in mig på kakor och bakverk eftersom jag inbillar mig att det är bättre än godis som är fullproppat med E-ämnen och färgämnen. På fredagskvällen bakar jag därför gärna något så att jag har mitt ”godis” under helgen. Ikväll blir det nog cupcakes med choklad och vanilj.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Yosofine 11 november, 2011 at 13:35

  Men hur gott såg inte det ut då!? Undrar om jag har ingredienser hemma.. Tror att fredagssnasket är kirrat! 😉

  Ha en fin fredag!

  Kramar

 • Reply Fru W 11 november, 2011 at 13:37

  Kan avundas dig som har tiden att kunna göra lite fredagsmys. Själv fick jag snabbt på lunchen spirnga in på affären slänga ner några varor i korgen och lite chips så att barnen blir nöjda. När jag kommer hem, trött som en disktrasa orkar jag oftast inte mycket mer än att dra på mig ett par mysbyxor och krypa upp i soffan med barnen ……:) Hoppas att du får en mysig kväll, kram Sofia

 • Reply Ardisia 11 november, 2011 at 13:39

  Gör du alldeles rätt i! Fredagar är en perfekt cup cake- dag!

  Ha en fin fredagsmys!
  Kram Mia

 • Reply Lotta 11 november, 2011 at 13:40

  Åhh, vad de ser goda ut. Jag läste ditt tips ang. återanvändning av vaniljstången så därför tänker jag dela med mig av mitt tips. När jag haft med vaniljstången i något "kok" tvättar jag av den och sen får den torka varefter jag finfördelar den tillsammans med strösocker i en kaffekvarn och sen blandar jag ner det i burken med köpt vaniljsocker. Jag lovar att det förhöjer smaken, sen blir det extra många små svarta prickar också. Ha en härlig helg.

 • Reply Helena 11 november, 2011 at 13:43

  Mums!
  Och vad skönt att höra att det finns fler gottegrisar än jag 🙂
  Hoppas att du får en förträffligt skön helg.
  Kram Helena

 • Reply Rebeccas DIY 11 november, 2011 at 14:41

  Jag gör precis som du – väljer bort godiset och satsar på hembakat istället. Denna helgen blir det nog en del efterrätter. Det känns lyxigt och mer socialt än att bara knôka i sig en påse godis framför tv:n.
  Ha en njutbar fredagskväll!

 • Reply popetotrora 11 november, 2011 at 16:48

  Fantastiskt fina cupcakes!

  Hoppas du får en härlig fredagskväll och helg!

 • Reply VitaVardagen 11 november, 2011 at 16:57

  Åh så gott! Jag tänker likadant, visst måste det vara bättre att smaska på hembakat snarare än godis. Kanske är det tom nyttigt? 🙂
  Hoppas du har en riktigt härlig fredagskväll!
  Kram Johanna

 • Reply alarno 11 november, 2011 at 17:37

  Mums! Ser farligt gott ut! Här blir det popcorn enligt sonens önskemål men det får nog bli cupcakes imorgon. Önskar dig en riktigt fin kväll!

 • Reply The Rosegarden in Malevik 11 november, 2011 at 19:13

  OJ……ser verkligen supergott ut 🙂
  å missa nu inte…..

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  De e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN 🙂
  Håkan

 • Reply Fiffiga Systrar 11 november, 2011 at 19:55

  japp fredagar är till för att firas! Mumsigt! Vi önskar dig en riktigt fin helg! kram emelie och elin

 • Reply Nelya 11 november, 2011 at 20:10

  Mums, vad gått det ser ut! Fina cupcakes!
  Önskar dig en mycket fin helg!
  Kram kram
  Nelya

 • Reply Tina 11 november, 2011 at 20:33

  Får hålla med om att fredagar ska firas, bakade också cupcakes idag.
  Så spännande med nya projektet, du är ju så himla duktig.

  Stor kram och ha det fint i helgen/Tina

 • Reply Cajsas Faster 12 november, 2011 at 06:00

  Hej vackra Hilda!

  Så glad man blir när man läser dina fina inlägg… och tack för att du delar med dig av recept och tearken och annat pyssel:)

  Trevlig helg, Marie:)

 • Reply Min Svägerska och Jag 12 november, 2011 at 21:51

  Mmmm, ser mumsiga ut. Själv bakade jag vaniljkaka. Receptet på den hittar du på vår blogg. Fortsatt trevlig helg. Kram Anna

 • Reply BBQ VILLAGE 14 november, 2011 at 16:01

  Jag var också sugen på att baka cupcakes i helgen men det blev aldrig av, vi mumsade fruktsallad istället……men det kommer tack & lov fler helger 😉

  Kram F

 • Reply Johanna 15 november, 2011 at 13:43

  Jisses vilken fin och mysig blogg du driver!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.