Livet

Fylld av inspiration

Nu är jag tillbaka igen efter en fantastiskt inspirationsresa tillsammans med fyra härliga bloggvänner; Helena, Lina, Karin och Gina. Vi har inspirerats av möten med kreativa företagare såsom Linda Gimle, Ylva Skarp och Mia Svalänge. Gemensamt för dem alla är att de är fullständigt passionerade i det de gör, och det gör att de blir otroligt coola. Vi har sett vackra dala-vyer, fikat gott, bott på charmiga Leksands gästhem, pratat mycket och skrattat oss minst 10 år yngre. Nästa vecka kommer ett längre bildreportage från vår Dalarnaresa.

Och när jag ändå var i Stockholm passade jag på att träffa gamla vänner samt en lite nyare bekantskap som jag tycker mycket om, Helena med bloggen Hemma med Helena. Dessa dagar med så många fantastiska möten och intryck har gjort mig alldeles lycklig. Denna resa blir en karamell för mig att suga på länge, länge.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Lena 6 april, 2014 at 12:48

  En liten fråga bara; dina bilder med Casco-pyssel, är de dina eller Cascos?
  Har nämligen sett dem på en annan blogg utan hänvisning till dej.

  Lena

  • Reply hildashem.se 7 april, 2014 at 05:17

   Hej Lena! Vad gullig du är som håller koll åt mig, dock så har Casco köpt de där bilderna av mig och de är fria att sprida. Men jag uppskattar verkligen att du uppmärksammade det, för ibland händer det att bilder "stjäls" utan hänvisning. Jag önskar dig en fin dag!
   Kram Sofia

 • Reply lenaiwales 6 april, 2014 at 15:15

  Vilken inspirtions kick det verkar ha varit!

  • Reply hildashem.se 8 april, 2014 at 07:26

   Ja, det var det verkligen. Jag är fylld av inspiration nu! 🙂

 • Reply bara anna 6 april, 2014 at 17:47

  Oh vad roligt det låter!
  Jag mailar dig snart angående samarbete…
  Kram

  • Reply hildashem.se 8 april, 2014 at 07:26

   Ja, det var verkligen roligt. Jag har inte fått något mejl 🙂
   Kram Sofia

 • Reply HjärtatsVitaHem 6 april, 2014 at 18:41

  Det låter som en mysig och inspirerande resa! 🙂

  Kram Jenny

  • Reply hildashem.se 8 april, 2014 at 07:26

   Tack, det var det verkligen! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Johanna i Kulla 6 april, 2014 at 18:44

  Vilken underbar blogg du har! Hur kan jag ha missat den ända tills nu?! Glad att ha hittat hit nu i alla fall:)

  • Reply hildashem.se 8 april, 2014 at 07:27

   Tack, vad kul att du har hittat hit! Du är så välkommen! 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.