klänningar

Gallring av klänningar

 

Nu är det dags igen. Dags att rensa. Jag har redan rensat stora delar av husets alla skåp och skrymslen och det finns inte längre ett överflöd av saker, med undantag för klädkammaren. När galgarna börjar tryta då måste jag verkligen rannsaka mig själv. Hårt! Och gallra ut sådant, mestadels klänningar, som faktiskt bara har som uppgift att hänga i min garderob. Anledningen till att de bara hänger där är oftast att den är för liten, för stor eller att jag bara inte trivs i den. Vad har den då i min garderob att göra, de bara skymmer sikten för de plagg jag verkligen gillar? Många av de där klänningarna som inte riktigt passar i storlek tänker jag att jag ska sy om. Men när ska det hända? Jag tycker ju inte ens om att sy. Så nu ska det gallras hårt.

I många fall är det svårt att rensa ut, men när jag tvekar så måste jag ställa mig några frågor: Blir jag glad av den? Är den verkligen användbar? Och när använde jag den senast? Jag tror att svaren på de frågorna kommer att hjälpa mig på traven.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna 23 februari, 2016 at 09:53

  Du kanske ska ha en bloppis med dina utrensade klänningar? 🙂

 • Reply Pia 23 februari, 2016 at 11:05

  Ooooo… jag vill köpa 🙂

 • Reply Kristina 23 februari, 2016 at 21:30

  Härligt med klänningar!Meddela om du vill sälja någon?

 • Reply Marguerite 6 januari, 2018 at 16:59

  Vilken underbar blogg och så sött att du har döpt den efter mormor. Min mormor var också något helt speciellt 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 1 februari, 2018 at 15:17

   Hej Marguerite!
   Tack, kul att du gillar bloggen. Speciella mormödrar är något alldeles extra. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.