klänningar

Gammalt som nytt

Precis lagom till att jag hunnit börja tröttna på vintergarderoben varje vår kommer jag ihåg att jag har en kartong med sommarkläder undanstoppad i förrådet. Jag brukar alltid stoppa undan lite kläder på hösten för att det inte ska bli allt för trångt i garderoben bland alla tjocka och vintriga koftor och klänningar. Och varje år hinner jag också glömma bort den där kartongen och dess innehåll. Desto roligare blir det när jag kommer på det. Det blir ett rejält nytillskott med roligheter i garderoben igen och eftersom mitt minne är rätt kort så blir de gamla kläderna som nya för mig igen. Det är verkligen ett billigt sätt att förnya sin garderob.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply bara anna 20 maj, 2014 at 06:05

  Ja nu tar vi fram det "nygamla" igen. Fina klänningar!
  Ha en bra dag!

 • Reply Den där Victoria 20 maj, 2014 at 08:34

  Det är toppen att göra så. Du har så himla fina klänningar, man blir glad av dom.

  Kram Victoria

 • Reply cafenoHut 20 maj, 2014 at 13:47

  I love your colorful dresses and I also think the same way with you…

 • Reply Majas bekännelser 20 maj, 2014 at 16:13

  Åh en sån smart idé! Och vilka vackra klänningar! Så somriga att det pirrar i magen! Ha det fint, kram Maja!

 • Reply AktivaDagar 20 maj, 2014 at 18:15

  Vilken härlig samling! Din klädstil inspirerar mig när jag går på loppisar numera 🙂 Fast jag passar inte alls så bra i dem som du gör, och det är oftast helt andra sorts kläder som syns på min blogg 🙂

 • Reply Rumpetuss 23 maj, 2014 at 18:10

  ÅÅÅÅÅ vilka fina klänningar! Jag har en men är lite för feg för att använda den…..

 • Reply Ingela 24 maj, 2014 at 10:39

  Ja dessa älskade klänningar som kommer fram med ljuset. Färger som sprakar överallt, även på kroppen. Älskar själv vintage, så wow vilka ljuvligheter du har.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.