minimalism

Garderobsrensning

rensa retro klänningar

 

Jag älskar klänningar. Sa jag att jag ÄLSKAR klänningar? Och i synnerhet klänningar i snygga och färgrika mönster. Jag har några stycken, de allra flesta är köpta på second hand och är långt äldre än vad jag själv är. I min garderob hänger också ett antal klänningar som dessvärre inte riktigt passar mig i storlek eller modell. De klänningarna har jag länge tänkt att jag ska sy om … men det blir tyvärr aldrig av. Och det är trångt i garderoben så jag tänker göra mig av med ett antal. Nu ska jag bara ta mig tiden att fotografera dem, mäta dem och lägga ut dem till försäljning på nätet. Förhoppningsvis blir det snart och jag kommer förstås att länka till dem härifrån bloggen, för er som kan tänkas vara intresserade.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Emschen 1 juli, 2014 at 06:20

  Vilka vackra tyger! Jag älskar också klänningar, de flesta jag har är dock enfärgade för jag har lite problem med mönster men jag har börjat så smått och jag älskar mina supermönstrade från Lindex.
  Ha en fin dag!

 • Reply HjärtatsVitaHem 1 juli, 2014 at 18:52

  Ljuvliga klänningar! 🙂

  Kram Jenny

 • Reply j´shörnan 3 juli, 2014 at 22:42

  hej jag har redan några favoriter i från den bilden som jag skulle kunna tänka mig köpa men skulle vilja se de hela men tygen passar mig perfekt jag har stl 38. 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.