inspiration

Glada lampskärmar på slinga

 

I dessa ljusa tider när solen knappt går ner på kvällen så behöver man sällan tända några lampor. Och inte för att vara pessimistisk, bara realistisk, så är det faktiskt nu det vänder och går mot mörkare tider igen. Men det går långsamt, väldigt långsamt. Så jag tänkte ändå att jag måste fundera på mörkare kvällar när vi sitter i växthuset och njuter efter dagens slut, så jag åkte till loppis och köpte mig en gammal julgransslinga och små lampskärmar. Närmare 16 st faktiskt. Några av dem får vara som de är och några får lite nya detaljer. Sedan ska skärmarna monteras på slingan och sättas upp på väggen. Jag har sett flera sådana där snygga slingor på bild, bland annat har Sofia på Mokkasin gjort en sjukt snygg sådan. Kolla in den.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra / Popetotrora 23 juni, 2014 at 07:48

  Jag såg den där hos Sofia också. Sååå himla fint! Jag har funderat och funderat på en plats där jag kan ha en, men kommer inte på något passande. Så fort jag hittar en plats eller ett tillfälle, så slår jag till dock! 🙂

 • Reply Maria - Snickaregården 23 juni, 2014 at 21:21

  Vilken bra idé. 🙂
  Kram Maria

 • Reply Anette 24 juni, 2014 at 13:45

  Aah! Tjusigt, smart och roligt i ett! Sånt gillar vi. Jag är inne på samma idé fast med ett gäng fina muffinsformar som jag hittade för ett tag sedan, lite högre än vanliga och i kraftigare papper. Ett tips jag såg i Underbara Claras pysselbok, hon har gjort en ljusslinga med söta pappersmuggar i olika färger.

  Förresten, jag kokar din spenatsoppa i parti och minut! Såå god! : )

 • Reply Den där Victoria 25 juni, 2014 at 05:38

  Så snyggt och smart, det kommer att bli superfint med den lampslingan

 • Reply Borgmästaren 25 juni, 2014 at 15:10

  Roligt! Det blir säkert superfint! Vilken tur du hade som hittade 16 stycken i ett svep verkar det som. Jag fick gneta och gneta ihop min. Blev också klar alldeles nyss, till den ljusaste tiden. Men som du säger, det kommer andra tider också…

 • Reply Living by Miriam 27 juni, 2014 at 05:02

  Vilken rolig idé, det kommer ju bli jättefint 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.