djur & natur

Godis åt småfåglarna … och mig

äpple till djuren

 

Nu är de sista äpplena för året plockade. Några får hänga kvar i träden som godsaker till fåglarna när kylan kommer, det brukar de bli så glada över. Eller, jag vet ju egentligen inte hur glada de är över det men de ser i alla fall inte missnöjda ut där de sitter i träden och pickar på de röda äpplena.

Jag ska göra ytterligare en omgång med äppelchips till, för de var verkligen goda, vilket jag faktiskt var lite förvånad över. Jag brukar inte vara direkt förtjust i torkad frukt, men dessa chips med kanel på var perfekta att ta till om kvällarna när det där förbannade sötsuget – som jag förövrigt gärna vill bli av med – sätter in.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Living by Miriam 14 oktober, 2014 at 11:14

  Mysigt med äpplen. Vill du bli av med sötsuget, kanske pröva nån variant av lågkolhydratkost? Säg till om du vill ha lite hjälp med det 😉

  • Reply hildashem.se 15 oktober, 2014 at 07:13

   Jag kämpar på. Hör av mig om jag behöver hjälp 🙂
   Ha en fin dag!
   Kram Sofia

 • Reply Anita 15 oktober, 2014 at 05:45

  Men gud så vackert! <3

 • Reply Hanna 15 oktober, 2014 at 17:39

  vacker bild
  Ha en fin kväll!
  Hanna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.