Uncategorized

Gör om, gör rätt!

Just nu jobbar jag med konstrundan jag ska delta i till helgen. Jag var nästan klar men kom på att jag inte var nöjd så jag rev upp en tavla och få nu börja om på nytt. Har man inte jobb så skaffar man sig …

Har du inget för dig till lördag eller söndag 11-18 och bor i närheten så kan jag rekommendera detta. Många duktiga konstnärer deltar och samlingsutställningen är i Gräfsnäs slottsruin. Sedan kan du besöka vilka konstnärer du vill i deras hem. Jag kommer att hålla till med min utställning i vårt lilla stall.

Ätbar dekor … fast de är inte så goda med lim på.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply I mina gömmor 30 augusti, 2011 at 06:14

  Blir nyfiken på resultatet, ser läckert ut!
  Hoppas att jag kan komma i väg på söndag och kika live!

  Kram Malin

 • Reply Stina 30 augusti, 2011 at 06:55

  Så spännande! Det ser väldigt häftigt ut. Synd att jag bor så långt bort annars så skulle jag vara först på plats 😛

  KRAM STINA

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 30 augusti, 2011 at 07:35

  Jag bor ju nästan granne så jag dyker upp på lördagen 🙂 Kram Maria

 • Reply Anonym 30 augusti, 2011 at 15:23

  Hihi, mums vad gott! Så spännande dina tavlor verkar. Kramar från Birgit

 • Reply Ingen Vanlig Tina 30 augusti, 2011 at 18:32

  Gillar din idé med godis som dekoration. Vore roligt att kika på dina söta tavlor, synd att jag inte bor i närheten.

  Du har en del spam kommentarer här på bloggen märkte jag. Var inte rädd att ta bort dem. Du har redan många kvalitativa läsare. Du behöver inte vara snäll mot spamare som vill bara få mer traffik till deras bloggar.

  Ha en fin dag! Kram, Tina

 • Reply Josefine 31 augusti, 2011 at 16:43

  Åhå! Jag blir så nyfiken på drina grejer. Det ska bli jättekul att få kolla runt hos dem andra i Konstanten. Se deras hem och hur de har tänkt med sina verk.
  Fred och kärlek på'rey!

  Mvh Josefine Larsson
  http://www.jsvin.blogspot.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.