inspiration

Här knoppas det i blått och vitt

Tidigare i somras så vann jag en bloggtävling hos Villa Carl Larsson. Det jag hade turen att vinna var dessa ljuvliga porslinsknoppar i blått och vitt. De är väldigt fina och nu funderar jag på vad jag ska använda dem till. Två utav dem ska förmodligen sitta på ett nytt skåp som ska byggas. Jag har redan lämnat in ritningen till ”byggavdelningen” här hemma så nu hoppas jag på att mannen får tid och lust att snickra lite under hösten. Det ska bli ett väggskåp till sy- och pysselrummet – som jag också ska ta tag i och inreda så fort jag bara hinner. De resterande fyra knopparna ska jag nog också hitta plats för. Tills dess så får de ligga framme som skådebröd.

 

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply the shed 17 augusti, 2011 at 12:11

  Så söta!
  Jag är ju egen byggavdelning och funderar på en ny sänggavel nu. Får se vad det blir av det. Såg att du torkar din timjan, hänger du bara upp o ner o torkar den? Hörde någon nämna att det skulle torka i ugnen för bästa resultat men då brinner den väl upp?! Har en del och det är ju så gott att ha till vintern…

  kram Tina

 • Reply hildashem.se 17 augusti, 2011 at 12:16

  Så kul med en sänggavel, Tina. Det byggde vi här för ett par år sedan.
  Jag hänger den upp och ner i små buketter och torkar. Det går alldeles utmärkt! 🙂

  Kram Sofia

 • Reply Charlotte 17 augusti, 2011 at 12:44

  Skådebröd! Vackert! Låter väldans behändigt med en byggavdelning. Grattis till den!

 • Reply Carin 17 augusti, 2011 at 13:48

  Ljuvliga… Verkligen helt ljuvliga!

  Ha en toppendag! Kram Carin

 • Reply ANNIKA 17 augusti, 2011 at 14:39

  Så fina !
  Blått verkar ju komma tillbaks i inredningen.
  Själv har jag alltid gillat blått och har nog inte riktigt lämnat den nyansen nån gång….
  kram ANNIKA

 • Reply Jenny 17 augusti, 2011 at 14:47

  Jättesöta knoppar!
  Lyllos dig som har en egen "byggavdelning";)

  Kraam Jenny

 • Reply en matsked grejer 17 augusti, 2011 at 16:54

  Så fina foton och fina knoppar! Blått går inte att tröttna på, tror faktiskt att det är fysiskt omöjligt 😉 Egen byggavdelning, den var bra!
  Ha det fiint!
  Kram Cecilia

 • Reply Susanne 17 augusti, 2011 at 17:13

  ja den tävlingen var jag med i..Så fina grattis till den fina vinsten..kram

 • Reply Lilla Kråkslottet 17 augusti, 2011 at 18:51

  Vilka snygga! Grattis! Åh pysselrum!! Vill ha! Har juu iof en pysselhörna men den svääämmar över!!
  Dom blir nog fina på plats var dom än hamnar!!

 • Reply Ljusa vardag 17 augusti, 2011 at 19:29

  Jättefina knoppar! Helt i min smak. Ha ha lämna in till byggavdelningen, du är roligt du! Ska bli spännande att se vad det kan tänkas bli i höst. Ha en fortsatt fin kväll! Mvh Anna

 • Reply My Woodhome 17 augusti, 2011 at 19:46

  Sött och tidlöst!
  Hörrö…vad heter den byggavdelningen??
  Jag är inte riiiktigt nöjd med den jag anlitar, så man kanske får lägga in en offert fniss…:)
  Alltid kul med egna byggen!
  Ha det gott!
  kramelikram Hilla

 • Reply Vitsippan 17 augusti, 2011 at 20:36

  Hejsan Sofia !

  Fina knoppar.
  Hos mig går det inte att byta för de gjorde om till handtag i trä.De har renoverat om husen lagt på tegel och isolerat.Bytt ut kök+sovrumsfönster till treglas med persienner som jag fick betala 12;./månad i 10 år.Ingen lyx här inte.Jo, spisfläkt.De flesta har kyl/frys men inte jag, har ännu det stora gamla med frysfack.
  62.km2 5.446;-bara hyran /mån.kabelTV 169:-/mån och här har jag bott sedan 1/4-95 Då var det 3.650:-/ mån.

  Bara som ett exempel.

  Kram Mi

 • Reply Humlans Lott 18 augusti, 2011 at 06:00

  Väldigt söta knoppar! Köpte ett gäng sådana när jag var i Bangladesh för nåt år sedan… men har aldrig kommit på var de ska sitta. Men en dag så träder väl det rätta skåpet fram.

 • Reply Kiki 18 augusti, 2011 at 07:18

  Oj va söta knoppar, verkligen fina! Hoppas att du hittar en bra användning för dem!

  Kristina

 • Reply FORMELLE DESIGN 18 augusti, 2011 at 13:17

  Vilka fina bilder, söta knoppar!

  //Johanna

 • Reply Villa Carl Larsson 20 augusti, 2011 at 09:33

  Hihi vad roligt.. det här inlägget har jag missat. Jag som inte hunnit blogga så mycket på sistone. Nu passar jag på medan min söta son ligger och sussar 🙂 Kul att de snart kommer till användning. Ska bli spännande att se sen vad du använder dem till.

  Kram kram

 • Reply Emma 29 mars, 2013 at 18:31

  Underbara knoppar! Vet du varifrån de kommer?

  Kram, Emma

  • Reply hildashem.se 30 mars, 2013 at 06:05

   Jag tror faktiskt att de kommer från Indiska, så kolla där 🙂

   Ha en fin dag!
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.