katter

Håriga små monster

Har man håriga små monster hemma så blir det hårigt överallt så här års när vinterpälsen börjar trilla av – det går aldrig att komma ifrån. Här hemma går jag runt med håriga kläder mest hela tiden eftersom det inte är någon idé att ens försöka bli av med dem men ska man åka ut bland folk så känns det rätt trist att gå runt med finkläder fulla av hårbollar. Man blir liksom aldrig fin då hur man än gör sig till. Därför är det ett måste att ha bra klädborstar och klisterrullar så att man kan göra ett försök till att se lite proper ut innan man lämnar hemmet. Någon riktigt bra klädborste har jag inte hittat förrän nu – för 10 kr på loppis. Det ska minsann till en loppis för att få tag på en riktigt hederlig klädborste. Har du också fällande monster hemma?

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 12 februari, 2012 at 06:47

  Vilket fynd! Jag önskar att jag hade ett litet pälsfällande monster! Jag får väl nöja mig med att jag själv kan stå för monster-attackerna och att jag tappar lite korpsvart hår nu och då!
  Ha en riktigt skön söndag! Kram!

 • Reply paulastina 12 februari, 2012 at 06:55

  Ja, två små gråbollar har jag =)

 • Reply fianathome 12 februari, 2012 at 07:36

  Jag har andra monster 😛 6 stycken smånosar som faktiskt inte fäller ett endaste hårstrå. Men i stället får man klippa och trimma mellan varven. Men klädborste behövs inte. En bra sax däremot. Ha en go söndag//kram Fia

 • Reply Henrietta 12 februari, 2012 at 07:43

  Ja med 3 st ragdollkatter så är vi storkonsumenter av klisterborstar! Och gillar man som vi svart så blir det extra många som går åt :o))

  //Henrietta

 • Reply Två Små Hus 12 februari, 2012 at 08:26

  En fällande hund och en perserkatt som inte gillar pälsvård! Klisterrullar var det här!
  Kram Susanne

 • Reply Johanna Stålros 12 februari, 2012 at 08:28

  Mitt lila monter är ju en korthårig Bombay men nog fäller han ibland- men inte på långa håll som dina finisar;) Loppis kan man lita på;) Önskar dig en fin söndag. Kram

 • Reply Aquilejans 12 februari, 2012 at 08:37

  Jadå, jag har 2 små håriga monster, underbara;)
  Kram Malena

 • Reply Annika GW 12 februari, 2012 at 08:49

  Du har verkligen lyckats fånga kattens " förtjusning " av den nya hårborsten ! / Annika

 • Reply Åse - Interiörguiden 12 februari, 2012 at 09:07

  Jag är en kattmänniska och älskar katter trots allt hår, skulle så gärna vilja ha en liten en här hemma!

 • Reply STENLYCKA 12 februari, 2012 at 09:08

  Åhh.. vilket underbart monster. Så vacker bild!
  Nej,jag har inga husdjur men jag fäller väldigt mycket hår själv just nu…kan det bero på att jag är ett monster???
  Söndagskram på dig!
  Raina

 • Reply Mitt liv som förskollärare 12 februari, 2012 at 09:25

  Japp, fem stora monster den störste väger nio kilo och den minsta fyra och allihopa fäller så vi borstar dem nästan två gånger / dag. För ibland känns det som att jag och hela hemmet håller på att försvinna under ett täcke av små äckliga hårbollar.
  Kram/ Berit

 • Reply The Rosegarden in Malevik 12 februari, 2012 at 09:32

  Hej Sofia
  ja det kan jag tänka mig 🙂
  men de e en fin katt 🙂
  å missa nu inte…..

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  forsätter……
  redan 94fina bloggar med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 • Reply Tiger 12 februari, 2012 at 09:41

  Clas Ohlssons klädrullar behövs ständigt här. Med en rödhårig Tiger och svarta jeans är det nödvändigt. Men en bra kattborste är inte så dumt heller… 😉 Tiger älskar som tur är att bli borstad, så det hör till vardagsprocedurerna.

  Vinterhälsningar
  Elisabet

 • Reply Vit dröm 12 februari, 2012 at 10:25

  Nopp inga fällande små monster här inte, men vilken tur att du hitta en bra borste på loppis!!:)
  Ha en skön dag!
  Kram Anna

 • Reply Fräknis 12 februari, 2012 at 10:40

  Hej! Ja jag har tre fällande monster här hemma- Fyra om jag räknar med mig själv. Jag brukar bunkra klädrullar när jag är på ikea. Tror dom kostar typ 10 kr styck. Jag har en lite här och där, en i hallen, en i handväskan och en på jobbet. Haha!
  Ha en skön dag!

 • Reply Veronica 12 februari, 2012 at 11:17

  Ja jisses va mycket hår det kommer ut en endaste liten katt. Men det bästa jag har köpt är en Furminator, helt fantastisk karda som finns i olika storlekar. Dyr som skrutt, men helt klart värd varenda krona =)

 • Reply Ljuva Lantliv 12 februari, 2012 at 12:09

  Samma hemma hos mig. Två små monster och två små barn som tycker det är superkul att dra i mitt hår. Kvittar hur ofta man städar, det är hår överallt ändå! Hade också behövt en sån där riktigt bra borste. Bra fynd!

  Ha en mysig dag!
  Kram Anna

 • Reply Josefin 12 februari, 2012 at 12:28

  Jag har fyra små monster, klisterrullar är min räddning! Men inte hade jag kunnat leva utan mina fyra håriga monster. Kram 🙂

 • Reply Erika G 12 februari, 2012 at 16:23

  Två korthåriga småmonster som fäller multum. Sen fäller jag och dottern rikligt med lååånga hårstrån. Brrr! Bara att rulla. Kram!

 • Reply Vardag och flärd 12 februari, 2012 at 17:44

  Loppis är bra!
  Kram Eva

 • Reply madelein - mamma till sex 12 februari, 2012 at 18:23

  Så fin bild på kissen 🙂

 • Reply Hanna 12 februari, 2012 at 18:43

  Så fin.Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

 • Reply creando 12 februari, 2012 at 19:14

  Ha, ha, ha….nej, jag har en nakenhund….
  Kramar Kicki

 • Reply Rapport till Vänfors 12 februari, 2012 at 20:01

  Ha ha ha, vilken underbar bild på din katt och borsten:)
  Har tre håriga monster här hemma…utekatter som tur är men hår finns överallt…
  Kram Annika

 • Reply Helena, Craft and Creativity 12 februari, 2012 at 20:51

  Jorå… det kan man säga… Och klädrullarna med tejp är alltid slut när man behöver dem… 😉

 • Reply Bromans Bravader 12 februari, 2012 at 20:56

  Så söt!
  Ja, vi har också ett litet lurvtroll här hemma, men hon fäller faktiskt inte så mycket hår. Tack och lov!
  Kram Jannike

 • Reply EmmA 13 februari, 2012 at 11:18

  Både katt och borste (likadan) finns hemma!

 • Reply Fru Sederblad 13 februari, 2012 at 12:12

  Åh, så söt!! Nej, tyvärr är maken allergisk mot katter och själv har jag lite svårt för det där som de lämnar efter sig i kattlådan ;-).

 • Reply Bellevuegård 14 februari, 2012 at 11:41

  Tack o lov fäller inte mina monster (jag har 3 st). Jo katten fäller periodvis och nu är vi i en sådan period… :-/

  Linda

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.