mitt liv som egenföretagare

Hilda of Sweden

Jag gillar att rita och skapa och har sedan tidigare en webbshop där jag säljer mina illustrationer och prints med mycket färg. Den heter barntavlor.se, och på grund av namnet har jag där känt mig lite begränsad och därför har tanken på ännu en webbshop funnits ett tag. Sedan min man och jag började jobba ihop har jag fått lite extra tid och hjälp och därför kunnat bygga den nya webbshoppen, Hilda of Sweden valde jag att kalla den. Nu har den precis slagit upp portarna och just nu är det öppningsfest med 20% rabatt på allt i butiken. För varje print som säljs, i båda webbshopparna, så skänker jag 10 kr till Naturskyddsföreningen. Ni som vill kika är välkomna!

 

 

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Cissi 5 december, 2014 at 08:21

  Men duuuuu, vad roligt!! GRATTIS! Skall genast ta mig in och kika!! <3

 • Reply Anna 5 december, 2014 at 08:36

  Så otroligt fint, hittade många som jag ville ha och väldigt snygg butik. Stort lycka till!

 • Reply Sama 5 december, 2014 at 18:56

  Så kul, heja dig Sofia! Måntavlan var för övrigt alldeles underbar! Hade den funnits utan text hade jag köpt den direkt (känns mycket "barntavla" med texten, jag som vill köpa till mig själv!), nu tvekar jag lite, men risken är stor att jag ändå inte kan låta bli…;) Blev så himla glad av den! Superfin, hoppas på fler tavlor i liknande stil:)
  Lycka till med allt nytt!

  • Reply hildashem.se 5 december, 2014 at 21:21

   Tack Sama! Givetvis går det att få tavlan utan text också, det är bara att skicka ett mejl så ordnar jag det. Jag kommer att skapa många fler motiv, och såklart även i denna stil 🙂

  • Reply Sama 12 december, 2014 at 16:39

   Var precis på väg att mejla dig men såg att du lagt ut utan text i webbshopen nu, tack!

 • Reply Ester - ett kreativt liv 5 december, 2014 at 22:06

  Åh så roligt! Du är så duktig så det kommer nog gå hur bra som helst för dig! Barntavlorna är såå söta och de hade passat bra in i ett framtida barnrum – vi måste bara hitta ett större boende först. 😉 Ha en fin helg! Kram

  • Reply hildashem.se 12 december, 2014 at 08:00

   Tack snälla, vad söt du är! <3
   Stor kram till dig!
   //Sofia

 • Reply whitemaskgirl 7 december, 2014 at 09:22

  Vilka härliga motiv. Stort grattis till (webshops)tillökningen.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.