Uncategorized

Hildas hem gillar skarpt

Idag tipsar jag om en riktigt smaskig blogg, Passion 4 baking. Det är Norges mest älskade blogg med en massa vackra och goda bakverk – vilket jag ju faller huvudlöst för. Bilderna inspirerar mig till den grad att jag vill springa till köket och baka ögonabums. Vilket jag tyvärr inte hinner, jag skulle behöva ett parallellt liv bara för att hinna baka allt jag vill. Men i brist på tid till bakning så kan man gott låta sig inspireras av denna sida ibland.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Stina 29 juni, 2011 at 07:33

  Den har jag missat. Jag älskar ju också sötsaker så den ska jag absolut ta mig en titt på 🙂

  KRAM Stina

 • Reply vikkipedia 29 juni, 2011 at 08:29

  Glad att jag kan glädja dig tillbaka med din egen glädje som jag gladde mig åt i från början! Nej, det där blev rörigt, men det känns så kul att man kan bli glad av att läsa och se vad andra gör och hittar på!

  Jag önskar dig detsamma, Sofia! Kram

  Och tack! ^^

 • Reply Helena Lyth 29 juni, 2011 at 10:23

  Tack snälla för tipset. Blev enormt inspirerad och… hungrig!
  Jag är en ny bloggare och det är precis sådana sidor som din och Passion 4 baking som gör att jag älskar detta sätt att få mer kunskap och inspiration.

  jag finns på http://jjochj.blogspot.com Säg gärna vad du tycker.

  Glad sommar!
  Helena

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.