mitt liv som egenföretagare

Hipp hipp hurra!

För exakt 1 år sedan slog jag upp portarna till min lilla webbshop barntavlor.se. Det var ett hobbyprojekt som jag startade igång för att jag tycker att det verkade så himla roligt. Och nog har det varit roligt men jag visste nog inte riktigt vad jag gav mig in på. Så här i efterhand har det varit en otroligt rolig, spännande och lärorik resa och jag har haft kontakt med jättemånga trevliga kunder under året. Det är inte bara tavlorna som ska produceras utan jag har fått lära mig att hantera ordrar, fixa rätt emballage, distribution på bästa sätt, fakturering, kortbetalningssystem och andra flöden som krävs för att driva en webbshop. Men med gott stöd från min käre make så har det gått som en dans. För er som går med drömmar om att starta något eget har jag bara uppmuntrande ord att säga. Våga ta steget!

Nu har det alltså gått ett helt år jag ägnar numera en stor del av min arbetstid till mitt “hobbyprojekt”. Just nu pågår det 1-årskalas i shopen med sänkta priser på många av tavlorna. För er som har Facebook finns det just nu också en tävling där det lottas ut 5 st valfria tryck ur mitt sortiment.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Edtiaflicka 15 juli, 2011 at 17:31

  Grattis så mycket till ditt lyckade företag!!
  Nu har jag också deltagit i tävlingen på facebook!

  Ha en underbar helg!

  Kram Ida

 • Reply Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! 15 juli, 2011 at 19:31

  Grattis grattis!!
  Dina tavlor är värda att firas flera gånger om, duktiga kreativa du, din drivkraft och skapartalang är inspirerande!

  🙂

  Kram och trevlig helg!

 • Reply meas vardag 15 juli, 2011 at 19:44

  Grattis!!

 • Reply Stina 15 juli, 2011 at 20:53

  Stort grattis på 1-årsdagen 🙂

 • Reply Anna -Dagar av lycka 15 juli, 2011 at 21:23

  Åh, vad kul att det går så bra med webbshoppen! Jag har varit inne flera gånger och kikat på dina tavlor som jag tycker är helt ljuvliga. Längtar till vi får fler bebisar i släkten för så vet jag vad jag skall shoppa den perfekta presenten 🙂

  Ha det
  Kram
  /Anna

 • Reply Anonym 16 juli, 2011 at 05:29

  Hej! Grattis till 1-årskalaset. Själv drömmer jag också om en webbshop men det känns alldeles för svårt för mig, jag är inte så tekniskt kunnig och vet inte riktigt hur ag skulle gå till väga. Så jag drömmer nog vidare ett tag till. Det är väldigt roligt att höra att det gått bra för dig.

  Kramar från Lotten

 • Reply Lantligt i smultronbacken 16 juli, 2011 at 05:32

  Jag måste kika in på dina tavlor en sväng nu igen. De är ju så fina. Jag väntar på att vi ska få veta vad det är för en liten parvel i landet långt borta som vi ska få hämta nåt tag så jag kan göra en beställning hos dig.

  Kram Teres

 • Reply Anonym 16 juli, 2011 at 06:00

  Jag har köpt flera tavlor av dig som jag gett bort i doppresenter, de har varit så uppskattade. Jag önskar dig fortsatt lycka till. Nästa gång det är dop eller kalas vet jag vart jag ska vända mig =)

  Hälsningar
  Sara Olsson i Malmö

 • Reply Lantligt i smultronbacken 16 juli, 2011 at 06:06

  Hihi, jag kunde inte hålla mig så jag har lagt in en beställning nyss. Är med i tävlingen på fb också, det finns så många tavlor som jag skulle vilja ha här hemma

  Kram Teres

 • Reply Helene 16 juli, 2011 at 07:15

  Gratulerer !

 • Reply Vilmas Hus 16 juli, 2011 at 08:37

  Stort grattis!! Va roligt att det går så bra för dej!! Inte konstigt, tavlorna är jättefina och du är proffsig och duktig på det du gör!

  Ha en härlig helg!
  Kram Charlotte

 • Reply Elinas inspiration 16 juli, 2011 at 13:51

  Jättefina, gulliga och söta är dina tavlor. Grattis på 1-årsdagen!

  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Kia 22 juli, 2011 at 20:24

  Grattis till 1 års dagen!! Vad kul att det går bra. Jag är på gång, men som sagt det är lite runt omkring som ska klaffa också. Får jag fråga vad du använder för hemsida och för och nackdelar med den?

  Kram Kia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.