inredning

Hur ser ditt drömkök ut?

På det stora hela är jag rätt så nöjd med vårt kök. På sikt är tanken att vi ska renovera lite men det är inte högprioriterat – det finns mycket annat som kommer före på listan.

Just nu pågår det en tävling om att designa sitt eget drömkök, den arrangeras av Husqvarna och man kan vinna sprillans nya och fina vitvaror. På deras tävlingssajt har de även listat några inspirationsbloggar där min blogg är en av de utvalda. Mycket mallig och smickrad är jag. Tack för det Husqvarna!

Funderar du på att bygga om köket är ju detta ett gyllene tillfälle att göra ditt eget drömkök som tävlingsbidrag och kanske vinna vitvaror på kuppen.

Jag vill ha öppna hyllor och och mycket arbetsytor i ett kök.
Hur ser ditt drömkök ut?

koket designa ditt dromkok 1

//Sofia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Villa Carl Larsson 10 maj, 2011 at 10:25

  Samma här! Stora bänkytor och lite öppna hyllor. Jag vet inte riktigt exakt hur stort vårt kök kommer att upplevas, men jag vet att det blir mycket mer bänkyta och förvaring än vad vi har nu och det ser jag verkligen fram emot. Dessutom har vi inget skafferi nu och i vårt nya kök blir det ett stort skåp med utdragbara lådor så det känns verkligen som lyx för mig 🙂

  Ni har ett väldigt mysigt kök!

  Hoppas du har en skön dag och att du får njuta av solen och värmen. Jättefin bild på dig i förra inlägget.

  Kram Josefin

 • Reply BBQ VILLAGE 10 maj, 2011 at 10:56

  Mitt drömkök är lantligt och vitt och lite större än det vi har idag…..så härligt med drömmar 🙂

  Kram F

 • Reply dagdrömmar i vitt 10 maj, 2011 at 10:58

  Ja du har verkligen ett fint kök:)
  Jag har mitt drömkök. Bara kitchen aid som saknas:)
  Kramkram / nettan

 • Reply Kia 10 maj, 2011 at 11:24

  Ett stort kök med mycket bänkyta och plats för ett stort matbord. Gärna ett skafferi som man kan gå in i och rymmer allt och lite till.

  Har ingen Kitchen aid men väl en assistent som används flitigt vid brödbak.

  Kram Kia

 • Reply Ardisia 10 maj, 2011 at 12:11

  Vi byggde vårt drömkök i höstas. Jätteroligt planera allt från grunden! Jovisst hade vi haft mer pengar hade köket kanske sett lite annorlunda ut (större gasspis, granitbänkskivor, bakugn istället för vedspis och platsbyggd) men i det stora är vi nöjda 🙂

  Härligt med en bakhörna! Jag har också en och du inspirerade mig, det blir kanske lite förändringar hos mig nu 🙂
  Kram Mia

 • Reply ♥ Min lilla Stuga ♥ 10 maj, 2011 at 12:24

  Oj, va svårt. Det finns ju så mycket fint. Vet bara att jag vill ha ett större kök och öppnare. Det ska vara vitt så klart, med höga vitrinskåp. :)) Kram

 • Reply Madeleine Berglund 10 maj, 2011 at 13:40

  Hej Sofia!

  Åå men se så fina ni är du och Pablo! 🙂

  Mitt drömkök är vitt med breda golvblank, stort skafferi med ett litet fönster, diskho med utsikt över trädgården, vedspis, kökssoffa, trasmattor. Ja, du förstår, lantlig idyll, hihi..

  Jag förstår att dom har din blogg som inspirationsblogg för den inspirerar verkligen. Så mycket fint och så flitigt uppdaterat, det gillar jag verkligen.

  Kram Madeleine

 • Reply Ullis 10 maj, 2011 at 14:11

  Du verkar ha ett jätte fint kök! I mitt drömkök skulle det finnas ett gammeldagst skafferi som man kan gå in i! Och en gammal handelsbänk…
  Ha en skön kväll!
  Ullis

 • Reply miss teqila 10 maj, 2011 at 16:20

  riktigt härligt kök, vill också ha mycket yta att arbeta på, inte alls roligt i en lägenhet knappt utan några bänkytor …

 • Reply Lantligt i smultronbacken 10 maj, 2011 at 17:06

  Vi byggde om vårt kök för ca 2 år sedan och jag är nöjd. Helst av allt tror jag att mitt drömkök skulle ha massor med små, trånga hyllor överallt (hur konstigt det än låter) och små fönster. En mur samt en sittbänk efter en vägg. Men när vi byggde vårt fick vi tänka praktiskt också med tanke på att det ska finnas barn i det med sen. Det blev ett öppet kök med massor av bänkyta, en lös köksö då jag vet att jag kan tröttna. Ikeas Lidingö fick det bli och det är jag supernöjd med. Jag ville inte ha något helskåp mer än kyl och frys och så blev det. Jag är så nöjd med den öppna planlösningen.

  Kram Teres

 • Reply Susanne 10 maj, 2011 at 17:10

  Om jag får drömma..ett stort lantligt kök med många hyllor och plats för skåp där jag kunde ha vackert porslin..Kökssoffa en dröm…Ja en dröm är en dröm….Kram

 • Reply Bankgatansju-Amanda 10 maj, 2011 at 18:45

  Jag har precis byggt mitt drömkök! Snart kommer det bilder på det dessutom 🙂 Kram på dig! (och din blogg är helt klart en inspirationskälla för alla som tittar in!!)

 • Reply Kickan 10 maj, 2011 at 19:22

  Wow inte så dåligt att finnas med på deras lista över inspirationsbloggar 🙂 Grattis!!
  Mitt drömkök är stort, ljust och öppet, och såklart i lantlig stil.
  Kram Kristina

 • Reply ♥ Villa Tretton ♥ 10 maj, 2011 at 19:23

  Stoort ljust med mycket förvaring & arbetsytor..:)

  Ha en fin kväll
  Kram Susanne

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.