pysseltips

Inspiration till påskriset

Påskens tider betyder en jättekonsumtion av påskfjädrar. De är superbilliga och finns i massor av kulörta färger att välja på. Jag önskar att påskfjädrar var syntetiska men det är de tyvärr inte, och de påskfjädrar man kan köpa på de stora matvarukedjorna kommer oftast från kalkonindustrin i USA eller Kina och kan till och med plockas av levande fåglar, vilket såklart är mycket plågsamt. Det vill man ju inte stödja, i alla fall inte jag.

Förra veckan hade jag en dejt med min instagramkompis Carolina. Av henne fick jag fjädrar i vackra nyanser av brunt och grått, som kom från hennes egna hönor som gått hädan. Dessa fjädrar ska jag spara i alla år och vara rädd om.

Vill man klä sitt påskris vackert och djurvänligt kan man göra massor med fina pynt som från bloggarna nedan.

Vackra grenar med färgglada bollar från bloggen Wayaiulandia.

 

Påskfåglarna som Helena på Craft & Creativity gjort är galet söta.

 

Fantastisk fina ägg gjorda av silkespapper från Schöner Wohnen.

Riset blir färgglatt med fina rosetter hos Hemma med Helena.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 1 april, 2015 at 07:49

  Men gud, jag trodde i min enfald att fjädrarna var syntetiska!! Nu ska jag göra egna fjädrar av tyg.
  Tack och kram
  Annie

 • Reply Emschen 1 april, 2015 at 17:39

  Känns skönt att jag inte har gått bananas med fjädrar, jag letade efter då naturtrogna som möjligt. Nu ska jag definitivt inte handla fjädrar fler gånger! 3 pkt är 3 pkt för mkt! Stackars djur.

 • Reply Aszka9 1 april, 2015 at 20:18

  Pomysłowe dekoracje !!!

 • Reply Craft and Creativity 2 april, 2015 at 07:18

  Tack vännen och Glad Påsk! <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.