mitt liv som egenföretagare

Inspirationsresa med sköna bloggbönor

Idag är det en alldeles speciell dag. Oftast sitter jag på mitt kontor hela dagarna men idag packar jag min väska och far iväg på några dagars resa. Det blir en resa tillsammans med några andra sköna bönor som är både bloggare och formgivare – precis som jag. Först hoppar jag på tåget till huvudstaden, där jag möter upp med dem och sedan styr vi kosan mot mina favorithästars landskap; Dalarna. Det blir en inspirationsresa med flera studiebesök, möten och annat spännande. Jag tar självklart med mig kameran och kommer att dokumentera både det ena och det andra. Följer ni mig på Instagram så kommer det säkert att dyka upp en och annan bild där också.

I och med min resa så lämnar jag också över alla mina små sticklingars och plantors liv i min makes händer. Hujeda mig! Han är bra på mycket, men kanske inte just grönt liv. Jag håller tummarna att alla lever när jag kommer hem.

På återhörande!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Majas bekännelser 2 april, 2014 at 04:32

  Ha det så himla mysigt i Dalarna! Hoppas ni får bra väder och många härliga möten! Kram Maja

 • Reply stommensgard 2 april, 2014 at 06:07

  Vad roligt det låter! Tumme upp för internet och nätverkande!

 • Reply Helena N 2 april, 2014 at 08:32

  Hoppas du får supermysigt i Dalarna! Och hoppas också att dina små "bebisar" inte längtar FÖR mycket efter dig. Jag antar att mannen fått veta vilket ansvar som ligger på honom nu 🙂
  Kram Helena N

 • Reply Hanna - Tant Ruth 2 april, 2014 at 09:57

  Välkommen till Dalarna! Hoppas ni får det härligt, och nu har våren äntligen kommit hit också 🙂

 • Reply Helena, Craft and Creativity 2 april, 2014 at 10:01

  Ses snart! 🙂 Kram!

 • Reply Sofia 2 april, 2014 at 17:47

  Föll verkligen för spegeln på bilden!

 • Reply Browneyedgirl 4 april, 2014 at 08:33

  Vad härligt det lät 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.