katter

Om att aldrig vara ensam

 

Häromdagen var det en så otroligt fin solnedgång, och då gäller det att vara snabb med att fånga ögonblicket så jag slängde därför raskt på mig en jacka, mina slitna gummistövlar och haffade kameran på vägen ut för att försöka fånga den på bild. Det är bara det att om jag vill fånga en solnedgång så får jag räkna med att det inte bara blir en solnedgång utan en solnedgång med katter. Så fort jag går utanför dörren så får jag alltid sällskap av små spejare som hela tiden cirkulerar runt mig, i detta fallet var de tre till antalet eftersom den fjärde låg inne och sov. De håller sig hela tiden på några meters avstånd och är glada över att något händer i den annars så lugna tillvaron.

Jag kan aldrig se mig mätt på den där solnedgången, det är så bedövande vackert. Och i bilden överst så hade jag bara tänkt att fånga just det där vackra ljuset men det som händer när jag satt mig ner och ska knäppa min bild är att det rusar 2 lekfulla galningar in i bilden och jag lyckas knäppa i precis det ögonblicket då Arne befinner sig en halvmeter upp i luften i en brottningsdans med Egon. 1 sekund senare var det över. Ibland har en tur!

 

katter-2 katter-3 katter-4 katter-5 katter-6

 

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Malin Steding 3 december, 2015 at 07:38

  Fantastisk bild mitt i språnget!

 • Reply Sara 3 december, 2015 at 08:25

  Vilka otroliga kattbilder alltså!! Dina katter verkar så goa som alltid vill vara med. Min katt är mest för sig själv hela tiden, men hon är fin att titta på i alla fall. 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 4 december, 2015 at 08:46

   Tack Sara för dina fina ord. Synd att din katt inte vill vara med, hoppas att den kommer på bättre tankar snart. 🙂

 • Reply Minna 3 december, 2015 at 09:20

  Haha, jag skrattar så åt den där token till katt som går på händer på andra bilden. 😀 😀 😀
  Underbara bilder!!

 • Reply Rania {Rania Maria Photography} 3 december, 2015 at 10:11

  Så himla fina bilder! Solen är så vacker <3 Roligt att katterna tycker om när ni går ut och vill vara med! Ellie är också sån 🙂 Det återstår att se hur det blir med Molly, än får lillan inte gå ut.

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 4 december, 2015 at 08:48

   Tack Rania! Ja, solnedgångarna tenderar att vara ännu vackrare så här års när den är uppe så kort stund. Kul att Ellie gillar att vara med, håller tummarna för att Molly blir likadan. 🙂
   Kram

 • Reply Christine 4 december, 2015 at 05:18

  Underbara Underbara bilder! Blir lycklig av att se dina tassar som har det så bra. Önskar jag o min katt bodde så:-) Härliga ögonblick ! Tack !

 • Reply Cajsa Lovehav - Gröna Moment 8 december, 2015 at 18:46

  De lever gott, de små <3

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 11 december, 2015 at 13:10

  Otroligt fina bilder med jättevackert ljus! Jag känner så väl igen det där med att husdjuren ”photobombar” (även om de kära djuren är fina som den tjusigaste solnedgång). Särskilt om jag fotar något ätbart så är det alltid varning för nos i bild! =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.