mitt liv som egenföretagare

Jag far till bokmässan

 Nästan varje dag sitter jag hemma på mitt kontor och formger och illustrerar framför datorn. Men idag ska jag minsann ut i den stora vida världen. Jag ska fara ända till Göteborg (7 mil bort) och bokmässan som börjar där idag. Där ska jag flanera bland montrar och fina böcker, träffa gamla kollegor, kunder, hämta upp boken om att sticka vantar som jag layoutade och som nu är tryckt och klar. Efter det drar jag vidare och fikar med Karin på Pysselbolaget som jag träffade som hastigast på bloggdagen i Stockholm i våras, för att sedan avsluta dagen med att gå på föreläsning och nätverksträff. Sådana här dagar som bryter av vardagen är roliga. Men jag misstänker att jag kommer att somna som en sten ikväll! 🙂

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Den där Victoria 26 september, 2013 at 05:57

  Ha det så roligt på bokmässan idag!

  Kram Victoria

 • Reply FarmorMormorA 26 september, 2013 at 09:06

  Så trevligt det låter. Men säker också många intryck som man blir trött av. Måste vara roligt att få se boken färdig! Ha de Gott!

 • Reply Anette Ryan 26 september, 2013 at 11:47

  Låter kanonkul! Ha en fin dag.
  Kram Anette

 • Reply Pia Gustafsson 26 september, 2013 at 17:40

  Trevligt! Jag ska dit i morgon, ska bli sååå kul. Kraaam Pia

 • Reply Vantar för alla årstider - Hildas hem 29 september, 2015 at 08:21

  […] jag var på bokmässan förrförra veckan fick jag några exemplar av den bok som jag senast formgav och illustrerade; […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.