Livet

Jag och mina ballerinafötter

I mina nya inneskor kan jag dansa balett. Klump-balett kanske – men ändå.

Jag är en frusen person som gillar att ha det varmt. Därför är raggsockor och innetofflor ett måste för mig och jag sliter ut dem på löpande band under den kalla årstiden – som jag för övrigt anser är mellan september och april. Dessa fick jag i julklapp av min fina barndomsvän Anna. Hon visste minsann att jag skulle gilla dessa och det gör jag verkligen. Går du också i raggsockor och tossor så här års?

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Åse - Interiörguiden 16 januari, 2012 at 07:32

  Men så mysiga de ser ut, sådana skulle jag behöva!

  Ha en fin vecka!

 • Reply alexandra - alarnophotos 16 januari, 2012 at 07:39

  Åh sådana stod jag och drog i på rean på Indiska och ångrar fortfarande bittert att jag inte köpte dem…så fina och säkert supersköna!

 • Reply Tina 16 januari, 2012 at 07:40

  Jag går alltid i raggsockor när jag är hemma, dessvärre slits de ut så fort undertill så det gäller att ha många hihi.

  Vilken läckert golv du står på.
  kram Tina

 • Reply Lotte 16 januari, 2012 at 07:40

  Oh vad fina de är! Ett absolut mâste under vintern!! 🙂 Och grattis i efterskott! 🙂

 • Reply Cias Små Ting 16 januari, 2012 at 07:52

  I vårt dragiga hem är det ett måste. Jag får mina av min kära farmor. Hon är en hejare på att sticka. Hon ser till att jag o kottarna håller oss varma ned både Sockor, tröjor, vantar och halsdukar:) kanon!

  Tyvärr börjar hon bli gammal och orkar snart inte sticka våra vintergarderober. Så jag måste nog gå stickkurs och lära mig sticka. Hm…

  Dina ser väldigt sköna ut

 • Reply Helena -Hemma hos oss 16 januari, 2012 at 07:54

  Jag stod och kikade på dom där när jag var på Indiska, men sen tänkte jag, min mamma virkar och stickar tossor åt mig för fullt (eftersom dom slits). så det får räcka för mig. Har ju ett gäng andra tofflor också 🙂
  Men fina är dom!
  Ha en härlig måndag, kram

 • Reply Lisa-Maja 16 januari, 2012 at 07:57

  Åh, så söta! Socki-plast, fast MYCKET finare.
  Jag har alltid pälstofflor OCH raggsockar! Vi har kalla och dragiga golv och jag mår inte alls bra av att frysa om fötterna. Oftast går jag omkring i en tjock halsduk också:)
  Tycker inte om att känna att det är kallt runt halsen heller;))

  Ha en fin dag!
  kram lisamaja

 • Reply Kickan Style 16 januari, 2012 at 08:04

  Hejsan!
  Jag gör inte annat än går i sockor och tofflor. Om jag fick välja skulle jag ha dem även på jobbet (ett kontor)!! 🙂 Men dina nya inneskor är ju hur gulliga som helst. Ser väldigt sköna ut!

  Ha en fin början på veckan!
  Kristina

 • Reply Vita möbler och barnbus 16 januari, 2012 at 08:09

  StOOrt GRATTIS i efterskott…hoppas att du hade en underbar dag!!!

  Kram//Anja

 • Reply Svea 16 januari, 2012 at 08:14

  Alltid raggisar eller andra små sockar och tofflor!
  // Sandra

 • Reply fianathome 16 januari, 2012 at 08:16

  Hu så söta! Lovely! jag vill också ha sånna…../kram Fia

 • Reply Josefin 16 januari, 2012 at 08:37

  Dem är så underbara, finns dem kvar på indiska?
  Önskade mig ett par sådana i julklapp, men fick inga.
  Skulle hemskt gärna ha sådana, kallt i min stuga!

  • Reply hildashem.se 16 januari, 2012 at 08:39

   Ja, de är verkligen sköna. Jag har ingen aning om de finns kvar. Skynda dig dit och kolla vettja – så att du slipper frysa om fossingarna 🙂

 • Reply Helena, Craft and Creativity 16 januari, 2012 at 08:44

  Vilka fina! Jag fryser också lätt om fötterna. Har lammskinnstofflor på mig just nu till exempel… 🙂 Raggsockor fungerar också bra men det ska gärna vara enkelt att stoppa ner fötterna. Ha en fin måndag!

 • Reply Vardag och flärd 16 januari, 2012 at 09:21

  Jag har något på fötterna inne året om och under vintern är det tjocka tofflor. Dina är ju jättesöta, fick två par liknande i julklapp – ett par från Lindex och ett par från Hemtex. Snäll vän du har som vet vad du behöver.
  Kram Eva

 • Reply Elinas inspiration 16 januari, 2012 at 09:26

  Jättefina! Ja, jag är precis likadan. Mina fötter är oftast som isbitar vid den här tiden på året. Snygga tights/leggings förresten. Jag har likadana 😉
  Ha en finfin dag!
  Kram

 • Reply kristina - ingen vanlig dag 16 januari, 2012 at 09:28

  Absolut! Helst både raggsockor och innetofflor. Det värsta som finns är att frysa om fötterna. Dessutom har jag en hel korg med ullsockor och innetofflor i hallen för alla gäster som kommer. Annat blir det när vi har renoverat och golvvärme finns på plats – då ska jag går barfota jämnt! 🙂
  Kram.

 • Reply Lotta 16 januari, 2012 at 09:42

  Åh, vad fina! Jag har också gärna varmt om fötterna.

 • Reply tinazpicaboo 16 januari, 2012 at 09:45

  helt underbara, finns de i affären nu?
  Kramen

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 16 januari, 2012 at 09:52

  Åhh, vilka fina. Indiska dom kan dom 🙂 . Jag använder oftast mina birkenstocktofflor, så att jag kan fräsa runt i hela huset och ner i källaren fram och tillbaka, utan att behöva byta skor på fötterna. Men för mys, så är det definitivt raggisar eller fårskinnstofflorna på. Det är inget vidare med kalla fötter ;).

  Kram Victoria

 • Reply s p i n d e l t j e j e n 16 januari, 2012 at 10:19

  Men så fina!! Såna där vill jag också ha på fossingarna. Jag som till och med sover med fodrade strumpor på nätterna. De där kan jag dansa runt i här hemma 🙂

 • Reply BBQ VILLAGE 16 januari, 2012 at 10:19

  Grattis i efterskott och härligt med fri tid på loppisen även om det inte blev MASSOR med fynd inköpta. Jag är också en frusen själ så jag har min shepardtofflor eller raggisar eller ett andra fodrade sockor – allt för att inte bli kall 😉

  Kram F

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 16 januari, 2012 at 10:34

  Självklart använder jag tofflor, året runt =) På sommaren innetofflor och på vintern mina egna stickade tofflor som jag gör i mängder…

  Kram Karoline

 • Reply Kia 16 januari, 2012 at 10:42

  Jag får önska dig Grattis i efterskott!!
  Tofflorna såg sköna ut. Jag har fårskinnstofflor som jag brukar gå runt i, ena halvt uppäten sen Zigge var mindre. : )

  Ha en toppen dag.
  Kram Kia

 • Reply Ellen 16 januari, 2012 at 10:51

  Jag LEVER i diverse varma fotdon hela hösten, vintern och början på våren. Varmt och mysigt ska det vara!

 • Reply Ellen 16 januari, 2012 at 10:51

  Jag LEVER i diverse varma fotdon hela hösten, vintern och början på våren. Varmt och mysigt ska det vara!

 • Reply Ellen 16 januari, 2012 at 10:51

  Jag LEVER i diverse varma fotdon hela hösten, vintern och början på våren. Varmt och mysigt ska det vara!

 • Reply Elin 16 januari, 2012 at 11:03

  Jeg har lest din blogg over lengre tid, og jeg må si at den er en fantastisk inspirasjonskilde for min egen blogg. Du tar utrolig rene, vakre bilder, og skriver fint. Vil takke deg for at du er den du er, og at du skriver en så fantastisk blogg. Hilsen fra Norge- Elin-

 • Reply Livet på Landet 16 januari, 2012 at 11:29

  Jätte fina juh!
  Ja jag har alltid innertofflor.
  Mvh Lina

 • Reply Helena 16 januari, 2012 at 12:35

  Sockor och/eller tofflor är ett måste på vintern. Särskilt om man har kalla dragiga golv som vi har!! Men de är ganska sköna att somna i också innan värmedynan i sängen har hunnit göra sitt 😉 Undra hur sexig på en skala jag är när jag kryper till kojs på kvällen… haha.. Ha en fin dag! kram

 • Reply Två Små Hus 16 januari, 2012 at 13:59

  Alltid tofflor på inomhus, året runt, trots golvvärme!
  Frusen är bara förnamnet och fryser man om fötterna så fryser man om hela kroppen…
  Så mysiga tofflor du fick, jättesöta!
  Kram Susanne

 • Reply Yosofine 16 januari, 2012 at 14:38

  Ibland sover jag till och med i mina raggisar!

  Kramar

 • Reply Bromans Bravader 16 januari, 2012 at 14:49

  Hatar också att frysa. Är man varm om fötterna så blir man inte så kall i övriga kroppen har jag märkt. så japp, gärna sockor på hemma!
  Kram jannike

 • Reply VillaKarlslund 16 januari, 2012 at 16:21

  Jättefina tofflor:))
  Jag går i raggsockor,kalla fötter är inget för mej:))

  Ha det gott:)
  Kram Tina

 • Reply Vita Hemligheter 16 januari, 2012 at 17:18

  Vilka goa "raggtofflor", själv är jag helt beroende av inneskor, fungerar inte utan dem:)
  Jättefint magasin du har med massa inspiration, jag förstår inte hur du hinner med allt!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Emma

 • Reply Annika GW 16 januari, 2012 at 20:03

  Klump-balett eller inte? Professionella dansare värmer ofta upp i liknande plagg på fötterna. Så du är inte helt fel! / Annika

 • Reply Lundagård 16 januari, 2012 at 20:27

  Väldigt mysiga!
  Och oj, oj så tjusigt ditt inspirationsmagasin var!

 • Reply re.do 16 januari, 2012 at 21:18

  Inte utan mina tjocksockar! 😀 Vi verkar vara många som bor i äldre hus och är beroende av varmt på fötterna.

 • Reply creando 16 januari, 2012 at 21:42

  Ljuvliga! Jag går gärna i sockor så här års. Och lånar ut ett gäng till gäster också. Men mina barn går helst barfota…året om…. Märkligt! 🙂
  Kramar Kicki

 • Reply Kanel & Cayenne 16 januari, 2012 at 21:44

  Hahaha! Jag skrattade igenkännande när jag läste detta inlägg. Sitter just nu med fötterna i ett par liknande mystofflor, vet dock inte vart mina kommer ifrån, fick dem i julklapp. Jag brukar säga exakt det du skriver, att jag fryser från september till april, jag tror till och med jag brukar dra till med maj! 🙂
  Kram Jennica

 • Reply Anonym 16 januari, 2012 at 22:17

  Nu har jag kommit varvet runt, läst hela bloggen.Det krävde några kvällar, men det var det värt! Fortfarande lika inspirerad! Kul är att den ljusa tapeten som jag tror är i ditt gästrum "baltzar", den spanade jag på för ett halvår sedan när jag var sugen på att dra igång med något rum och nu när jag såg den "på riktigt" i ett rum blev jag ännumera sugen på den…
  Kram Lina!

 • Reply Leo o Elefanten 16 januari, 2012 at 22:50

  Ser väldigt sköna ut. Fick ett par av min sambo i julklapp. Har bott i dem sedan dess :).

  Kram Yvonne

 • Reply pralin 17 januari, 2012 at 14:10

  Ja, jag har liknande,gråfärgade med söta garnbollar hängande längst ner.

 • Reply Skogshyddan 17 januari, 2012 at 17:09

  Så söta tofflor.

 • Reply Sandra - en liten del av Mig. 18 januari, 2012 at 10:17

  Vilka otroligt mysiga tofflor. Jag smyger gärna omkring i raggsockor och tofflor hemma, men i dag är de även med på jobbet.

 • Reply ida 22 januari, 2012 at 19:12

  Jättefina! Kul att gå in på bloggen och hitta dig i dem. Jag köpte likadana idag. haha… Jag är inte så frusen egentligen men att de är så fina gör att jag kan ha på mig dem och bli lite för varm om fötterna. 😉

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.