mitt liv som egenföretagare

Januari-infernot

 

Någon kanske tror att jag gått under jorden. Bloggen har inte uppdaterats på över en vecka! Men jag är kvar ovan mark och jag lever, det har bara varit ett inferno med saker att fixa, smälta att jag blivit ett år äldre och jobb att utföra.

Innan jul så visste jag inte riktigt vad jag skulle jobba med i januari och februari, så är livet för en egenföretagare – man vet aldrig riktigt hur kalendern ser ut så långt i förväg. Sedan säger det bara smack så är kalendern proppad med olika roliga och spännande jobbuppdrag igen. Och då hamnar bloggen på något tråkigt sätt längre ner på listan, men min ambition ser annorlunda ut. Inte heller känns det så inspirerande den här tiden på året innan ljuset återvänder och man kan ta vettiga foton. Men nu ligger snön ändå vit utanför fönstret och det ger ett trevligare ljus om dagarna. Och snart är det dags att plocka fram fröpåsarna. Det kliar i fingrarna över att få sätta igång!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marita 22 januari, 2015 at 07:22

  Jag vet precis hur det är, nu är jag anställd igen men det man kunde aldrig planera så långt när man var egenföretagare. Men vad kul att du har mycket att stå i. Igår såg jag dig i Amelia, jättefint!!
  Kramar från M

 • Reply Anonym 22 januari, 2015 at 15:10

  Kan du inte ge lite tips på hur man börjar med sin odling, hur lägger man upp landen och man ska ju inte odla samma sak varje år i ett land, hur gör man då?

  • Reply hildashem.se 23 januari, 2015 at 08:24

   Jag är verkligen ingen expert på odling. Även om jag odlar mycket så följer jag inga direkta "regler" utan testar mig fram. Så det finns nog egentligen andra bloggare som är bättre på det än mig. Men jag kommer att bjuda på ganska mycket odling framöver, så du får hålla utkik. 🙂

 • Reply Life of Johanna 22 januari, 2015 at 19:41

  Hej!

  Passa på och tävla inne hos mig , du hittar tävlingen här

  http://lifeofjohanna.se/2015/january/tavling-i-samarbete-med-lugna-lyktan.html

  Ber om ursäkt om du inte gillar tävlingstips!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.