Livet

Kärlek och värme på posten

Vissa dagar när man går till brevlådan så inser man inte hur glad man kommer att bli när man sett vad som finns där. I går var en sådan dag. Där låg ett brev från en av mina fantastiska bloggläsare. Hon hade skickat mig fröer som hon inte behövde. Jag blir så glad och rörd över att hon då valde att göra sig besväret att skicka dem till just mig. Och att dessutom få kärlek och värme per brev kom som en riktig bonus – det har jag aldrig varit med om innan. Ett stort tack till Vala – du har gjort mig mycket glad!

Jag önskar er alla en härlig fredag med kärlek och värme!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Fru Vallmo 30 september, 2011 at 06:15

  Detsamma! Härlig att få sådana brev!
  Kram

 • Reply Vitsippan 30 september, 2011 at 07:14

  Hej Sofia !

  Alltid lika kul att få post nu i datorn tagit över.
  Jag fick två vykort från en vän när hon var i Nice och Monaco.
  Det som hon postade den 15:e kom före det som var postat den 5:e.Lustigt med postgången.

  Jo jag såg inlägget om varför katten dricker gammalt sunkigt vatten istället för friskt.Det var en som förklarat där om klor och kemikaler även en del alkohol o.annat finns i det.
  Jag tappar upp vatten på en petflaska och så får det stå ett dygn efter det dricker dom.Så gör jag även till de vilda som jag matar.Och har gjort ända sedan slutet av Juni.2 av tre kattungar blev omhändertagna för de var vackra-men fick nyss samtal att fångstburen hon lånat ska lämnas tillbaka.Menar på att jag ska ha katterna hemma.De som jag velat ha finns ju inte kvar.Bruna som jag kallar henne.går inte in i buren.Då får jag nog köpa strömming färsk.Det älskar hon.Köper nog några filéer idag.
  Det var Djurskyddet i Mareifred som lovat ta in dem alla 10.Men som nu backat ur.

  Ha ´en fin helg ! Kram Mi

 • Reply Rebeccas DIY 30 september, 2011 at 07:49

  Vilket härligt brev! Det är sällan man får blev över huvud taget nu för tiden, och ännu mer sällan ett så fint innehåll.
  Ha en skön fredag!

 • Reply Vit dröm 30 september, 2011 at 07:51

  Lovely! Vilka underbara människor det finns där ute 😉
  Ha en bra dag!
  Många kramar Anna

 • Reply FaB Keramik 30 september, 2011 at 08:52

  Uj vad härligt! Jag skickar dig lite kärlek och värme också! (fast via datorn, lite ocharmigare..)
  Ha en underbar fredag!
  Kram!

 • Reply Ord & Känsla 30 september, 2011 at 09:47

  Vilken underbar gest från en som läser din blogg! Brev är inte så ofta man får nuförtiden:)
  Hoppas att du får en skön helg!

  Kram Helena

 • Reply vala 30 september, 2011 at 15:04

  Det är underbart Känsla och göra non glad bara med en liten sak .

  Önskar dig en härligt helg.

  Kram farzaneh

 • Reply I mina gömmor 30 september, 2011 at 16:34

  Härligt! Vilken tur vi har som fått små brev på posten! Verkligen rart av henne!

  Kram och ha en fin helg.
  Malin

 • Reply Hanna 30 september, 2011 at 17:35

  hej så roligt med sådan post.
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram
  Hanna

 • Reply Snickaregården 30 september, 2011 at 19:00

  HÄligt med sån varm post 🙂
  Fint av henne.
  Ha en skön kväll
  Kram Maria

 • Reply Helena - Hellys Jul 30 september, 2011 at 19:04

  Sånt där inspirerar!
  Ha en trevlig helg!

 • Reply Elinas inspiration 30 september, 2011 at 19:22

  Underbart! Jag gläds med dig. Du är värd det.

  Önskar dig en härlig hösthelg!

  Kram
  Ann-Sofie

 • Reply Sandra 30 september, 2011 at 19:36

  Vilken härlig hälsning, sådant värmer i hjärtat när man får läsa! =)

  Super härlig blogg!

  (ps, har mailat dig ett svar på ett mail förra veckan, ds)

 • Reply Joanna 30 september, 2011 at 19:51

  Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att folk ska få mer inblick och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder har även massa roliga tävlingar på gångså besök gärna min blogg:)
  Kram:)

 • Reply Finurliga Fröken 30 september, 2011 at 21:25

  Va härligt så fina bloggläsare och så snällt och gulligt. Kram

 • Reply ida 1 oktober, 2011 at 18:07

  Men vilken härlig present!!! 🙂 Förstår att du blev väldans glader.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.