Livet

Lekar i skogen

 

Idag blir det en härlig, social och lekfull dag i skogen. Jag och min man är med som arrangörer av Bjärkekampen där ett 40-tal lag bestående av 4-6 personer tävlar mot varandra i olika lekar längs en slinga i skogen. En stor del av det hela är att fika och umgås mycket. Alla intäkter går till idrottsföreningen i byn. Dessutom skiner solen och fåglarna kvittrar. Det kan knappt bli bättre.

Vad ska du göra en lördag som denna?

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Mamma Elva 14 april, 2012 at 05:50

  Vad kul det låter! Hit har snön kommit igen och jag skulle inte vilja gå ut och leka idag. Men en och annan loppistur kanske? Ha en kanondag!!

 • Reply Kia 14 april, 2012 at 06:19

  Jag hade tänkt att gå lös på lavendeln men eftersom det toksnöar ute så får det nog vara!!

  Ha en toppen dag.
  Kram Kia

 • Reply Malin 14 april, 2012 at 06:58

  Borde städa mitt pysselrum, men är sliten efter den här veckan så jag startar långsamt.

  Ha en härlig lördag!

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 14 april, 2012 at 07:05

  men oj vad kul det lät! Och vad med folk! Hoppas ni får en bra dag! Jag tänkte baka lite bröd som ska stå på långjäsning till imorgon och så blir det kanske lite spånskivesättning! Sambon ska iväg nå titta på hockey sen och blir det väl nåt pyssel kanske!
  Ha en jättebra dag! Kram!

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 14 april, 2012 at 07:05

  men oj vad kul det lät! Och vad med folk! Hoppas ni får en bra dag! Jag tänkte baka lite bröd som ska stå på långjäsning till imorgon och så blir det kanske lite spånskivesättning! Sambon ska iväg nå titta på hockey sen och blir det väl nåt pyssel kanske!
  Ha en jättebra dag! Kram!

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 14 april, 2012 at 07:05

  men oj vad kul det lät! Och vad med folk! Hoppas ni får en bra dag! Jag tänkte baka lite bröd som ska stå på långjäsning till imorgon och så blir det kanske lite spånskivesättning! Sambon ska iväg nå titta på hockey sen och blir det väl nåt pyssel kanske!
  Ha en jättebra dag! Kram!

 • Reply facutvivas1 14 april, 2012 at 07:16

  Haha, så roligt. Tävla i att fika liksom. ^^
  Jag ska försöka bli frisk och städa lite hemma. När jag är sjuk blir det alltid bombnedslag efter nån dag, mannen är inte så duktig på att hålla undan… hehe.

 • Reply The Rosegarden in Malevik 14 april, 2012 at 08:42

  Hej Sofia
  Det låter ju hur kul som helst……..bra iniativ 🙂
  å missa nu inte,,,,,,,

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 • Reply Anonym 14 april, 2012 at 09:28

  Jag ska blocka, halsduk,mössa,vantar,uppstickare, som jag har stickat färdigt som ska med nästa vecka när vi åker till Skåne och hälsar på dottern.Lite försenat, men det kommer väl en höst och vinter igen. 😉

  Nä, nu tänker vi vår och sommar!!!!!

  Ha det gôtt, Sofia!

  Kram Lisbeth (Hon med Amerikagästerna)

 • Reply Anette Ryan 14 april, 2012 at 09:40

  Go tur får man önska. Efter att ha läst min FB nu på kvällskvisten (min här i Australien) så trodde jag att Sverige snöat in. Men du verkar ju ha klarat dig fint.
  Njut din dag!
  Kram Anette 🙂

 • Reply Emm 14 april, 2012 at 11:03

  Å jag minns poängpromenaderna i parken! Kul med en kamp när det är som finast där. Var håller ni till? Heja Bjärke!

  • Reply hildashem.se 15 april, 2012 at 06:23

   Start och mål är i Parkliden men själva slingan är i skogarna runt omkring. Det är fantastiskt fint och roligt och dagen blev väldigt lyckad 🙂

 • Reply Fröken Prillig 14 april, 2012 at 13:54

  Det låter som en rolig dag! Själv skulle jag suttit i goda vänners lag (från min utbildning jag går) och vi skulle gjort spännande övningar med målning, visualiseringar, ätit gott, pratat osv, men i stället sitter jag hemma med ögoninflammation som blossade upp i natt både på mig och maken och vi ser ut som tagna ur en skräckfilm båda två med blodsprängda ögonvitor. Någon som behöver en statist idag? = )
  Jag har fått öva själv hemma och det är ju inte riiktigt samma sak kan jag säga. Men det kunde ju vara värre!
  Eller det kan bara bli bättre! Något av det ska jag ta fasta på i alla fall.

  Ha det finfint!
  kram Åsa

  • Reply hildashem.se 15 april, 2012 at 06:23

   Hu så trist. Hoppas att du snabbt kryar på dig!

   Kram Sofia

 • Reply lisasvilja 14 april, 2012 at 14:18

  Åh va skojigt det låter! kram

 • Reply Veronica 14 april, 2012 at 16:21

  Va skönt med sol. Här har det snöat hela dagen. Himla söt termos du har, vart har du hittat den? =)

  • Reply hildashem.se 15 april, 2012 at 06:24

   Termosen är köpt på loppis och jag älskar den och dess färger 🙂

 • Reply Vardag och flärd 14 april, 2012 at 18:38

  Låter underbart med lek i vår fantastiska natur!
  Kram Eva

 • Reply Hemma på ekbacken 15 april, 2012 at 06:04

  Vilken härlig sak att göra. Jag blir nästan avundsjuk 🙂

  Jag har startat en egen blogg nu och går under namnet Hemma på Ekbacken istället för "min svägerska och jag". Hoppas att du även vill titta in hos mig där framöver.

  Kram Linda

 • Reply Emma 15 april, 2012 at 06:19

  Hoppas ni hade roligt! Det är underbart att vara ute i skogen tycker jag. Min lördag var lugn och skön och hade inga måsten inplanerade 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.