lantliv, odling

Lite skit i hörnen

Varje dag händer det odlingsrelaterade grejer här hemma. Att ta hand om mina små sticklingar är en god orsak till att ta en välbehövlig paus från jobbet. Jag tar aldrig fikaraster när jag jobbar (mest för att jag alltid är ensam och helt enkelt glömmer bort det) men nu tar jag istället odlingsraster. Och många raster blir det eftersom det börjar bli  många sticklingar som ska skolas om, vattnas, pysslas och studeras. Och eftersom jag håller på lite varje dag så låter jag golvet i pysselrummet se ut som det gör; nedsmutsat med jord. Det är ju liksom ingen idé att städa mellan gångerna. Lite skit i hörnen har ingen dött av. Och turligt nog går det att stänga dörren så att ingen ser hur det ser ut.

Vill du ha mina små odlingsskyltar kan du skriva ut dem här och här.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fiffiga Systrar 26 mars, 2014 at 08:25

  Lite skit i hörnen kan aldrig skada. Lät trevligt med odlingspauser här blir det mest kaffeframfördatorn pauser.. 🙂

  Trevlig onsdag!!!

 • Reply PlasticMinimalist 27 mars, 2014 at 04:10

  Odlingsraster… det låter lyxigt! Njut!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.