mina funderingar

Lugn och fin

Just nu befinner ni er på den nya bloggen, men det är fortfarande stora problem med det tekniska bakom bytet. Det kan vara så att det är en del länkar och grejer som inte fungerar. Och det beror på en massa tråkiga tekniska detaljer bakom, som jag inte behärskar till 100%. Men det ordnar sig. Snart är allt som vanligt igen. Även om jag oftast blir hyperstressad när saker inte riktigt fungerar som de ska så väljer jag i nuläget att andas djupt och ta det lugnt.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helena, Craft & Creativity 22 september, 2015 at 07:34

  Det ser jättefint ut Sofia! De sista tekniska detaljerna ordnar sig, i mina ögon ser allt redan perfekt ut! 🙂
  Kram /Helena

 • Reply Emschen 23 september, 2015 at 04:54

  Så fint!

 • Reply Anna 23 september, 2015 at 07:59

  Det ser jättebra ut. Hemtrevligt 🙂

  • Reply Sofia Brolin - Hildas hem 23 september, 2015 at 19:12

   Tack Anna! Hemtrevligt är precis den känsla jag vill förmedla, vad glad jag blir över att det var så du upplever det. 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.