lantliv

Mätt och glad

Den här sommaren har bjudit på ett fantastiskt sommarväder, vilket gör att jag verkligen känner mig mätt på sommaren inte mätt på det sättet att jag inte vill ha mer, men att jag är mycket tacksam för det vi fick. Jag är nöjd, har fulladdade solbatterier och känner mig utvilad. Jag är i och för sig inte så väderberoende och är ingen strand- och badmänniska, men den här sommaren har levererat över alla förväntningar. När man har fått en sådan sommar så känns det också helt ok att det snart vankas höst. Jag känner mig redo för hösten när den än kommer. Är du nöjd med hur sommaren blev?

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Aquilejans 20 augusti, 2013 at 06:03

  Hej, javisst känner man sig nöjd? Underbart väder, massa bad och båt och umgänge med nära och kära och framförallt tid. Tid att göra det man vill!
  Kram Malena

 • Reply Craftstore.se 20 augusti, 2013 at 06:45

  Tror aldrig att jag har varit med om en så fantastisk sommar! Trots att jag inte har haft så mycket semester så har sommaren känts låååååång. Jag har haft förmånen att jobba med turister i sommar och det har så klart varit väldigt positivt. Att få visa upp vackra Småland från sin bästa sida.
  Ha en solig dag!
  Charlotta

 • Reply Eva Lundberg 20 augusti, 2013 at 07:06

  Ja det är precis så jag känner det också!!!
  Så himla härligt när man känner sig nöjd med sommaren och är utvilad, glad och redo att ta nya tag. Liksom riktigt lngtar efter att få komma igång igen.
  Det var några år sen sist det var så här bra, enligt mig!

  ha en riktigt bra dag!
  Kram Eva, Tinibelli

 • Reply Studio Livskraft 20 augusti, 2013 at 07:15

  Jag är mer än nöjd med årets sommar men försöker ändå förlänga den genom att ta till vara de dagar det går att sitta ute och äta, bada (det är fortfarande varmt i vattnet) och göra små utflykter. Visst känns det att hösten är på väg, dagarna blir kortare och mörkret smyger sig på men det känns som hösten är mer välkommen i år och den är ju bra vacker med alla sina färger 🙂

 • Reply Helena N 20 augusti, 2013 at 07:51

  Åh vad jag är nöjd med den här sommaren, jag har verkligen haft det toppen.
  Men jag är som du, inte speciellt väderberoende, eller rättare sagt, jag tycker att alla väder har sin charm och kan njuta oavsett. Jag njuter av det sommaren har kvar att ge nu, och sen kommer den färgsprakande hösten med all världens vackraste färger, I looove.
  Kram och ha en härlig tisdag finis.
  /Helena N

 • Reply Kakan 20 augusti, 2013 at 08:46

  Instämmer helt! Och jag som verkligen är en strand- och badmänniska och väldigt väderberoende är helt lyrisk. Men jag hoppas att jag inte tagit mitt sista dopp än och att vi kan bada ända in i september också 🙂

 • Reply Hanna 20 augusti, 2013 at 11:17

  en underbar sommar
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram
  Hanna

 • Reply snabbmakaroner 20 augusti, 2013 at 15:58

  Vilken helt underbar bild! Och absolut, solbatterierna känns verkligen laddade.

 • Reply No34 21 augusti, 2013 at 05:09

  Den underbaraste sommaren på många många år, vädermässigt tänkt!! Sen har jag ju turen att alltid få vara ute hur mycket jag vill varje dag i mitt jobb, och får njuta av alla sorters väder och kan suga in ljuset!!
  Ha det bäst, kram Kate

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.