klänningar

Min kärlek till klänningar #1

 

Klänningar är en stor kärlek för mig, och ni är många som frågat och undrat om jag inte kan visa lite mer av dem. Så nu tänker jag faktiskt göra det.De allra flesta klänningar jag har är inköpta på second hand, med det sagt så behöver de inte vara jättegamla men merparten av de klänningar jag har syddes många år innan jag ens föddes.Först ut är en klänning i ett blankt fint tyg med lite svart tyll undertill, som faktiskt inte är inköpt på second hand. Den köptes inför min skolavslutning i åttonde klass 1993, så den är en bit över 20 år redan. Jag minns att jag hittade den på en rea-ställning på typ Kapp-Ahl och till min lycka såg jag att den var sänkt två gånger i pris och jag tror att jag betalade 99 kronor för den. Den var egentligen lite för stor då men det brydde jag mig inte om. Men idag sitter den alldeles perfekt och jag är glad att jag sparat på den i alla år genom alla garderobsrensningar jag gjort.

Printet “Helvetes jävla skit” kommer från min webbshop Hilda of Sweden.

 

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 21 februari, 2015 at 06:51

  Jättesöt klänning! Och printet gillade jag också, ska klickas hem inom kort =)

  Trevlig helg // Caroline

 • Reply Hanna 22 februari, 2015 at 10:41

  så roligt att få se lite klänningar på din blogg. Jag bara älskar klänningar, syr det mesta själv, men även lite inköpt.
  Ha en fin söndag
  Hanna

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.