klänningar

Min kärlek till klänningar #2

retro klänning

 

Gult är egentligen inte min färg, men när jag såg den här tänkte jag att jag ville bryta lite mot alla gröna, blå och rosa nyanser i min klänningsgarderob. Jag minns inte riktigt var jag köpte den, men det kan ha varit i en Facebook-grupp för klänningar från 50-60-70-talet eller på Tradera, där jag gör de flesta av mina klänningsinköp. Och just nu får den här klänningen mig att längta lite mer till våren.

Stolen och vasen är köpta på loppis. Printet ”Sometimes it rains” kommer från min webbshop Hilda of Sweden.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply cafenoHut 10 mars, 2015 at 07:33

    Such a pretty dress!

  • Reply promenader på landet 10 mars, 2015 at 12:56

    Jättefin klänning, en FB grupp med klänningar? Det låter spännande det får jag kika på:) Ha det gott kram Maria

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.