klänningar

Min kärlek till klänningar #3

Den här klänningen var en av de första klänningar som jag införskaffade till min samling och jag hittade den på Tradera. Jag minns inte exakt vad jag gav för den men det var nog en och en halv hundralapp eller däromkring. Mönstret kan tyckas vara detsamma som en psykedelisk cirkus – men jag gillar’t.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply made by mary 7 april, 2015 at 06:46

  Psykedeliskt mönster eller ej, allt klär en skönhet 😉 <3 Älskar att du alltid bär klänningar, det är liksom så mkt "du" och dessutom, att shoppa vintage på tradera el loppisar verkar vara mer kvalité för mindre pengar, sådär länge skulle aldrig en "nyköpt butiksklänning" hålla!

  • Reply hildashem.se 10 april, 2015 at 06:54

   Åh, fina du! Precis, kvaliteten på gamla grejer är oftast överlägsen. Kram! <3

 • Reply Den där Victoria 7 april, 2015 at 09:17

  Underbar klänning tycker jag, så som så många andra klänningar i din fina samling.

  Kram Victoria

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.