klänningar

Min kärlek till klänningar #6

 

Nu var det längesedan jag gjorde ett klänningsinlägg. Jag har fått frågan flera gånger om när nästa ”Min kärlek till klänningar” kommer. Och här kommer det.

De flesta av mina klänningar är kortärmade eftersom jag oftast hittar just kortärmade klänningar som jag gillar, på second hand. Eftersom jag är en frusen person så passar ju långärmade klänningar egentligen bättre, men det är sällan som jag hittar någon. Den här långärmade skönheten behövde jag inte ens leta efter, då jag fick den i en kasse tillsammans med några andra klänningar av en vän som i sin tur fått den av någon gammal släkting. Jag är så otroligt tacksam när sådana händelser inträffar. Det är en riktigt kvalitetsklänning med ett superfint och tjockt tyg med guldtrådar i. Den är riktigt skön nu på hösten och inför vintern. Med ett skärp i midjan, yllestrumpbyxor, matchande knästrumpor och kanske ett par handledsvärmare i ull så håller jag mig varm.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Pia 11 november, 2015 at 11:09

  Ooooh… vilken läckerbit! Den var verkligen ursnygg 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 11 november, 2015 at 12:00

   Kul att du gillade den, du var ju dessutom en av de som efterfrågat klänningsinlägg. Förlåt att det dröjt. 🙂

   • Reply Pia 12 november, 2015 at 08:41

    Det är lugnt 🙂

 • Reply Silly Me 11 november, 2015 at 11:24

  Jättefin!!!

 • Reply Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room 15 november, 2015 at 19:13

  Snyggt! Jag gillar mässingslampan!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.