klänningar

Min kärlek till klänningar #8

retro klänningar köpt på loppis

 

Min kärlek till klänningar fortsätter. Det här är kanske inte direkt den klänning som jag väljer att ta på mig så här mitt i vintern, men den är en storfavorit när vädret är mildare. Jag minns väldigt tydligt när jag hittade den här på en liten trädgårdsloppis i Grästorp. Mitt på gräsmattan stod en klädstång full med kläder på galgar. Med min inbyggda radar för färgglada klänning, såg jag genast det rosa-gröna tyget som stack fram bland laxrosa koftor och ljusgrå byxor, och jag gick rakt fram och lyfte ner den och förälskelsen var omedelbar. Då kom nästa tanke om att den nog skulle kosta en rejäl slant. Jag frågade och fick det närmast chockerande svaret: – Tjugo kronor. Jag trodde först att det var ett skämt men det var det inte. Sagt och gjort så köpte jag den och är fortfarande sjukt nöjd.

//Sofia ♥

PS. Printet ”Hello dear” hittar du hos Hilda of Sweden.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Pia 27 januari, 2016 at 14:21

  Så jättefin den är. Tycker absolut att du ska vara helnöjd med det fyndet :). Kollat igenom dina andra klänningsinlägg. Hände det något med högen som du hade lämnat till mössen att ta hand om?

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 28 januari, 2016 at 15:52

   Tack, jag är helnöjd. Hmm … jag tänkte på den senast häromdagen. Jag måste verkligen ta tag i det där nu. Men först och främst tror jag att jag ska göra en rejäl rensning och sälja det jag inte behöver. För jag behöver ju faktiskt inte sådär många klänningar … tror jag. 🙂

   • Reply Pia 29 januari, 2016 at 10:30

    Joooo… man behöver ALLTID minst EN klänning till 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.