klänningar

Min kärlek till klänningar #9

 

Här kommer ytterligare ett av mina plagg från klänningsgarderoben. Den här är inte särskilt gammal om en jämför med många jag har, som syddes innan jag ens föddes. Jag köpte den på second hand för några år sedan och den har ett fantastisk fint tyg med tyngd i fallet. Modellen på den här klänningen tillhör min absoluta favorit, den känner jag mig bekväm och hemma i. Så när jag stöter på en sådan modell i rätt storlek och ett mönster som jag gillar så slår jag till direkt. Jag kan ha den både till bröllop och till vardags. Allt handlar om vad en kombinerar den med. Till bröllop eller fest blir det finskor och kanske en kavaj eller bolero. Till vardags har jag Converse eller kängor och en kofta. Och fryser jag så har jag även raggsockor eller knästrumpor. Det funkar till allt. Även till finklänning.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Emschen 13 juli, 2016 at 11:01

  Vilken vacker klänning!
  Jag gillar att läsa att du, liksom jag, använder kläderna både till fint och till vardag. Livet är för kort för att fina kläder bara ska luftas till fest! Jag tycker helt klart att man kan ha samma klänning en dag på kontoret och på ett bröllop, tillbehören gör skillnaden.

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 14 juli, 2016 at 11:33

   PRECIS så! Fina kläder ska användas och inte hänga och samla damm. Det är dessutom inte hållbart att köpa plagg enbart för en eller två fester och som sedan bara ska vara arbetslösa där i garderoben. 🙂

 • Reply Wilda 14 juli, 2016 at 09:41

  Så underbar klänning! Jag är också klänningsfantast och har egentligen behov av att rensa ut några som jag inte längre känner mig så hemma i, men jag drar mig så mycket för att separera mig från dem ändå. Klänningar är ju helt fantastiska. Kul inläggsserie! 🙂

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 14 juli, 2016 at 11:35

   Tack! Vad kul att höra att du också är en klänningsfantast. Jag gjorde faktiskt en utrensning här förra veckan. Stod och sålde mina klänningar på en loppis, de gick som smör i solsken. Det var klänningar som antingen inte satt så bra och som jag inte orkade sy om eller klänningar som jag helt enkelt tröttnat på och som bara hängt i garderoben länge. Det var dessutom kul att se att de fick nya ägare. 🙂

 • Reply Morgan 18 april, 2019 at 12:18

  Du har så flotte kjoler. 🤩😎🧜‍♀️

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.