inspiration

Mina 3 mest populära inlägg

 

Sedan jag startade den här bloggen så har jag publicerat 1500 inlägg i runda slängar. Vissa inlägg blir mer populära än andra och lever länge efter att de publicerats. Min 3 mest populära inlägg har en bra blandning mellan mina olika kategorier. Det är ett enkelt odlingstips, ett gott vegetarisk recept och ett befriande inlägg om utrensning.

 

Otroligt god spenatsoppa

Enkel mat som samtidigt är god letar väl vi alla efter. Spenatsoppa är just ett sånt exempel. Det här inlägget publicerade jag redan 2013 och det har legat i topp sedan dess. När man googlar på god spenatsoppa så är det detta inlägg som Google rekommenderar först.

 

Odla ärtskott – gott och enkelt

Det här inlägget är tre år gammalt men lika aktuellt. För även om du inte har gröna fingrar, växthus eller balkong så kan du odla ärtskott precis när som helst. Det är enkelt, roligt och väldigt gott att lägga på mackan. Här beskriver jag steg för steg hur du gör.

 

22 saker du kan börja med att rensa ut

Det här inlägget publicerade jag i julas och det blev otroligt populärt och delades många gånger i sociala medier, det kommer från min absoluta favoritkategori enkelhet. Kanske har du fulla garderober, lådor och skåp som du vill rensa i men inte riktigt vet i vilken ände du ska börja. Här ger jag 22 konkreta tips på vilka saker du kan börja rensa bland för att komma igång.

 

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ekenäsliv 11 april, 2017 at 07:26

  Jag älskar ju verkligen inlägget om 22 saker man kan rensa bort på en gång 🙂
  Vi är ju med i säljar- och flyttagen så det genomförs en enorm rensning hemma hos oss just nu.
  En del är gjort,men det är fortfarande en hel del kvar.
  Hur går det för er med försäljningen?
  Har ni hittat något annat?
  Det är ju lite spännande att höra eftersom vi ska göra samma resa själva.
  Vi vill med sälja huset först, innan vi sätter upp oss på något annat.
  Ha en fin tisdag!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 april, 2017 at 15:40

   Det där med att rensa ett helt hus tar tid. Vi har hållit på i flera år och börjar närma oss något slags mål, men ännu inte riktigt. Vi vill ju inte låta delar av huset stå omöblerat. Det får stå kvar en del grejer tills vi flyttar.
   Försäljningen är gjord men vi har inte hittat något annat. Men nu har vi en deadline och det känns bra. Det är en väldigt spännande tid just nu. 🙂
   Det vore spännande att höra hur det går för er. Såg inget direkt om det på bloggen. Stort lycka till i all fall!
   Kram Sofia

 • Reply Lena 11 april, 2017 at 09:24

  Jeg leser innleggene dine om enkelhet flere ganger ettersom det er et tema jeg er veldig opptatt av. Det er alltid inspirerende å lese om enkelhet og rensing, og jeg håper det kommer mange flere innlegg om det temaet!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 april, 2017 at 15:41

   Tack Lena, så glad jag blir! Jag lovar att det kommer att komma många fler inlägg på just det temat. Det är det ämna som ligger mig varmast om hjärtat numera. 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Pia 12 april, 2017 at 08:52

  Kul tips! Som ny här så gillade jag detta inlägg! Spenatsoppan lät ju god…minns bara att jag som liten inte alls gillade det hemma…men kanske skulle ge det ett försök igen:) är ju väldigt nyttigt med spenat😁 Och de där ärtskotten lät ju spännande! Har inga gröna fingrar alls men blir lite sugen att testa det nu ju…!

  • Reply Sofia Brolin - hildas.se 13 april, 2017 at 15:43

   Vet du, jag gillade inte ens tanken på spenatsoppa tidigare. Men så gav jag det en chans och det är verkligen gott. Och dessutom nyttigt – vilket ju är toppen.
   Och jag lovar att du kan lyckas med ärtskott även utan gröna fingrar. Inte svårt alls. Följ bara stegen så kommer du ha gröna skott inomhus snart. 🙂
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.