inspiration

Mönster i vackra föreningar

Det är få saker som gör mig så inspirerad som tapeter. Mönster och färger i ljuvliga föreningar. När jag kommer hem till någon är tapeterna det första jag kollar in och många gånger förundras över. Förra veckan var jag i Göteborg och tittade på vackra mönster på väggarna. Alla tapeter var designade av superduktiga Emma von Brömsen för Eco Wallpaper. Snygga, sobra och skapade med otroligt mycket känsla. Fotovänliga miljöer var det också. Och för första gången i mitt liv fick jag äntligen smaka på chiapudding – jag är förmodligen sist på bollen där men jag gillade det verkligen.

emma von 2  emma von 4

emma von 3

emma von 5

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.