lantliv, Livet

Mycket av det goda

Kanelbullar är något av det godaste jag vet! I synnerhet då hembakta kanelbullar med massor av kanel, socker och äkta smör. För ett tag sedan fick jag ett tips av min kära granne om att det blir extra gott om man även strör marsanpulver – sånt man gör vaniljsås på – i fyllningen. Och jag som även älskar vanilj var ju bara tvungen att testa detta eftersom jag hade ett paket med marsanpulver stående i skafferiet. Och jisses vad gott det blev. Så om du gillar vanilj kan jag rekommendera detta nästa gång du bakar bullar.

Då var det måndag igen och dags att sätta fart med jobbet som ligger och väntar!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Camilla 22 augusti, 2011 at 06:26

  För ngn vecka sedan gjorde jag också bullar med vaniljfyllning. Men jag gjorde en tjock kräm på pulvret. Nästa gång ska jag prova att bara strö ut pulvret. För det är ju så himla gott med vanilj i bullar.. *slurp* nu blev jag sugen på att baka 😉

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 22 augusti, 2011 at 06:32

  Ja, visst är det något visst med nybakade bullar =) Tål inte vanliga längre tyvärr men har hittat ett jätte bra recept på glutenfria bullar som jag bakar och de blir jätte goda och bra och jag är så lycklig <3 KRAM

 • Reply Helena - Hellys Jul 22 augusti, 2011 at 08:13

  Åh vicket bra tips! Jag älskar att äta mat, verkligen älskar, men är helt hopplös på att laga. Jättebra på vardagshusman så som korv, blodpudding och fiskpinnar men det där lilla extra, det är inte min grej hur mycket jag än önskar. MEN, bullar och pannkakor är jag en hejjare på om jag får säga det själv. Marsanpulver får det absolut bli nästa gång som måste bli snart, för nu blev jag sugen 🙂
  Kram Helena
  (jag har bytt namn på min blogg)

 • Reply Fiffiga Systrar 22 augusti, 2011 at 11:02

  mums för bullar!! känns som en evighet sedan som jag tog mig tid att baka just bullar… hm.. illa! Ser att vi har samma smak när det gäller servetter!! 🙂 kramisar

 • Reply I mina gömmor 22 augusti, 2011 at 12:23

  MMmm, måste testas!

  Ha en fin dag!

  Kram Malin

 • Reply Rebeccas DIY 22 augusti, 2011 at 15:00

  Men oj vilket bra tips! Alltid kul att variera en gammal klassiker. Ha en skön måndagskväll!

 • Reply Néa Grändhuset 23 augusti, 2011 at 08:57

  Tur att det inte doftar kanelbulle ända ner till den stora vägen när jag kör till S-B, oftast på torsdagar……Måste baka jag också…..ser förföriskt gott ut..

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.