lantliv

Några ögonblick från telefonen

 

I vissa perioder tar jag många bilder med telefonen när jag stöter på ögonblick som jag vill föreviga, såsom det här där Egon sitter i den gyllene solnedgången. Men den här hösten inser jag att jag inte plockat fram telefonen många gånger för att knäppa av en bild eftersom det var glest bland bilderna i mappen där de samlas. Om det beror på att jag inte upplevt tillräckligt många tillfällen som borde fotograferas eller om det beror på lathet vet jag inte, men fler än så här blev det inte denna höst. Ibland hamnar de på mitt instagramkonto och ibland blir de bara liggandes, oavsett så är det alltid roligt att ha några minnesbilder från vardagen sparade som man kan titta tillbaka på och minnas i framtiden.

 

tomater

Årets sista skörd från kallväxthuset gjordes den 15 november, det är något form av rekord för mig. men nu är det slut och jag får börja drömma inför nästa odlingssäsong.

tapeter

Vi satte upp nya blommiga tapeter och eftersom det nu var många år sedan vi tapetserade så hade jag glömt hur kul det var. Ett snabbt och tacksamt resultat.

//Sofia ♥

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Stina - Tillvaron.se 18 november, 2015 at 08:43

  Fantastiskt fina mobilbilder du tar, speciellt motljusbilden – så vacker & stämningsfull! Det är verkligen konst att lyckas med mobilfoto. En rolig utmaning att ta sig an och alternera systemkameran med emellanåt. Och om du säger – så himla fint att kunna spara på minnen från vardagen, älskar att sitta och scrolla i mobilens fotoalbum med jämna mellanrum.

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 18 november, 2015 at 14:49

   Ja, det är en utmaning att få fina mobilbilder … men jag ser det helt enkelt som något annat än vanliga foton, annars blir jag lite störd på den dåliga kvaliteten. Jag är inte så himla mycket för nostalgi egentligen men ibland är det riktigt kul att kolla igenom telefonens alla gamla bilder och minnas sånt jag glömt bort att jag gjort. 🙂

 • Reply Rebecka Nyström 18 november, 2015 at 09:06

  Vart är den tapeten ifrån? Helt underbar!

 • Reply Lisa H 18 november, 2015 at 22:18

  Tapeten är verkligen jättefin! Önskar att jag hade valt den till vårt nyrenoverade hus. Men ett rum finns kvar… 🙂

 • Reply Hanna 19 november, 2015 at 18:37

  Så fin tapet!

 • Reply majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken 1 februari, 2021 at 21:34

  Vilken fin katt, och vacker bild i solnedgången!
  /Lisa

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.