inspiration

När livet känns grått och trist

Jag är oftast på glatt humör när jag vaknar men alla dagar är inte rosenskimmrande. Ibland händer det att jag vaknar på morgonen och vill helst bara dra täcket över huvudet igen. Men så funkar det ju inte, så det är bara att pallra sig upp och beta av allt som ska göras. Det som funkar bäst för mig i de lägena och för få dagen att kännas bättre och gladare; är att klä mig extra fint och färgglatt. Färg påverkar humöret väldigt mycket, och känner man sig fin så blir man också glad. Det funkar i alla fall för mig.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Lotta 23 juni, 2015 at 05:46

  Du har å rätt och det var precis vad jag behövde läsa idag! Allt gott till dig! /Lotta

  • Reply hildashem.se 25 juni, 2015 at 06:15

   Härligt! Hoppas att du får en fin dag idag! 🙂

 • Reply Thelma och jag 23 juni, 2015 at 06:31

  Jag ägnade morgonen åt tre klädbyten. Började med jeanspiratbyxor o tunika. Sen blev det byte av överdel till skjortklänning men det slutade med en färgsprakande klänning i 70-talssnitt 🙂

  • Reply hildashem.se 25 juni, 2015 at 06:15

   Haha, så där kan man hålla på tills det känns rätt. Härligt att du fastnade för en färgsprakande 70-talsklänning. 🙂

 • Reply Rania Maria | raniamaria.eu/blog 23 juni, 2015 at 06:38

  Hade en sådan dag igår. Kände mig allmänt tung och oinspirerad, inte ett dugg sugen på att göra speciellt mycket alls. När jag väl tog mig ur sängen hoppade jag i stora, sköna men kanske inte så vackra kläder… Nästa gång ska jag börja med en dusch och sen ta på mig nåt finare så man känner sig mer fräsch – bra tips!!

  • Reply hildashem.se 25 juni, 2015 at 06:16

   Vissa dagar är bara sådana och då gäller det att kämpa emot. Testa nästa gång och se om det passar dig. Kram på dig! 🙂

 • Reply Emschen 23 juni, 2015 at 20:15

  Så är det absolut för mig med! Färg och klänningar gör mig glad! Imorgon ska jag nog ha min orangea långklänning oavsett hur tråkigt vädret är för jag behöver vara glad nu.

  • Reply hildashem.se 25 juni, 2015 at 06:17

   Härligt! Hoppas att dagen i din orange klänning blev toppen! 🙂

 • Reply Vajb 24 juni, 2015 at 00:06

  Åh! vilka härliga klänningar! 🙂

 • Reply Hejsan 28 juli, 2021 at 22:25

  Visst, det funkar om du inte på riktigt är deprimerad.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.