djur & natur, inspiration, lantliv

När regnet kom emellan

För er som följer mig på Facebook kunde häromveckan se hur jag lade ut en bild från telefonen, när jag var ute och gick. Solen sken från en klarblå himmel på träden som sprakade i rött och orange, och det var bedövande vackert. Dessvärre är min mobilkamera inte den bästa och klarar inte alls att fånga fina bilder, så jag tänkte att jag bara måste gå ut med min riktiga kamera och ta lite bilder. Men så kom regnet. I en vecka regnade det från en jämngrå sky … och då försvinner ju liksom effekten av de vackra färgerna. Så när solen väl kom tillbaka så rusade jag genast ut för att föreviga det vackra. Då var det inte längre rött utan mest bara gult. Vackert också förstås. Det är ju så här hösten ska se ut. I alla fall i mitt huvud.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Fröken Prillig 12 oktober, 2012 at 06:19

  Åh så vackert! Måste börja jobba mindre så jag hinner ut och njuta av de vackra höstfärgerna innan de är puts väck!
  Tack för att jag ändå kunde ta del av prakten! = )

 • Reply Sofies blommor - Sofie 12 oktober, 2012 at 06:39

  Men vad vackert! Älskar hösten i det här skedet.

 • Reply Vitsippan 12 oktober, 2012 at 06:40

  Hejsan Sofia !

  Tycker som Du. Men undrar hur vi ska stå ut med det murriga,urriga gråa,trista tills vintern kommer med gnistrande snö och solen skiner i minus 17 sedan börjar vi genast längta till våren.
  Idag dimma 0.8 V. N 0m/sek.

  Min Zylo som jag använde som kamera la av den 5/10 nu har jag en sådan där iphone Sony xperia tipo.Som kamera men fick ringpott, jag ringer aldrig i mobilen, har en hemma.Hör så dåligt.Även med apparaterna utomhus i trafiken ännu värre. De där försäljarna lyssnar ju inte på vad man säger. Så jag känner mig lurad,bara telefonen kostar en ynka summa 1.195;. men när jag betalt den om 24 månader har den kostat mig 4.776:- är det klokt.

  Kram Mi

 • Reply Anette Ryan 12 oktober, 2012 at 08:45

  Så vackert! Jag bara älskar hösten med dess fina färger. Kan riktigt känna hur härligt det är att gå i det tjocka lövtäcket och sparka med fötterna när jag ser den andra bilden.
  Trevlig helg!
  Kram Anette 🙂

 • Reply VisaLiza 12 oktober, 2012 at 08:48

  Vilka vackra bilder! Härligt att regnet äntligen tycks ha begett sig någon annanstans i alla fall för ett tag! /Liza

 • Reply Marianne 12 oktober, 2012 at 11:20

  Galet vackert!! Svårt att bli mätt på allt det vackra, man vill inte missa en enda dag, allt går så fort!
  Kram

 • Reply Mormors Fint 12 oktober, 2012 at 11:47

  Jättevackert! Visst är hösten vacker, åtminstone de dagar inte regnet kommer emellan:)
  Hoppas du får en härlig helg.
  Kram/
  Berit

 • Reply snede 12 oktober, 2012 at 15:28

  Alla höstens färger är så vackra…jag hann ut och plocka lite röda blad innan regnet och gjorde lite buketter till balkongen.

 • Reply Veronica 12 oktober, 2012 at 18:56

  Vilka vackra bilder du har tagit! Hösten har så otroligt fina färger och du fångade den gula så läckert! Om jag får välja årstid så är nog ändå hösten den som har bäst färger och nyanser. Och ja…det gäller att vara snabb med kameran för innan man vet ordet av så har kulörerna skiftats.

  Din blogg gör mig verkligen glad…..fortsätt med dina härliga inlägg!
  Kramelikram Veronica

 • Reply The Rosegarden in Malevik 12 oktober, 2012 at 19:54

  ja nu ändras det för varje dag..vilket otroligt fyrverkeri…….
  å missa nu inte……

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 • Reply Linneskåpslycka 14 oktober, 2012 at 16:34

  Såå vackra färger nu på hösten – bara solen ville lysa lite mer innan alla löv faller:)

  Ha det fint
  Kram

 • Reply No34 14 oktober, 2012 at 17:32

  Man kan bli stående och bara titta…. Så himla vackert!! Vilken underbar natur vi har!!!
  Önskar Dig en skön söndagskväll. Hemma hos oss ska vi nu njuta av en smarrig äppelpaj med med kanel och vaniljvisp, kram Kate

 • Reply Ullis 14 oktober, 2012 at 18:53

  jätte härliga höstbilder!
  Ha en fin kväll!
  Ullis

 • Reply Fröken S 19 oktober, 2012 at 08:41

  Vad fina höstbilder! Hösten är så fantastiskt fin, ända tills löven ramlar av – vilket de gör här där jag bor… nu börjar den tråkiga delen av hösten… den utan löv, innan snön kommer. Då blir det bättre!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.